Λίβερπουλ: Με Κέλεχερ στον τελικό του Λιγκ Καπ

Ο Γιούργκεν Κλοπ δήλωσε πως η Λίβερπουλ θα παραταχθεί με τον Καοϊμίν Κέλεχερ στην εστία στον τελικό του Λιγκ Καπ απέναντι στην Τσέλσι (27/2) στο Γουέμπλεϊ

Λίβερπουλ: Με Κέλεχερ στον τελικό του Λιγκ Καπ

Ο Καοϊμίν Κέλεχερ θα διατηρήσει την θέση του κάτω από τα δοκάρια της Λίβερπουλ και στον τελικό του Λιγκ Καπ απέναντι στην Τσέλσι σύμφωνα με τον προπονητή των «κόκκινων» Γιούργκεν Κλοπ.

Ο τεχνικός της Λίβερπουλ δήλωσε συγκερκιμένα: «Ο Κέλεχερ το αξίζει. Αυτός έφερε την ομάδα στον τελικό. Τον βλέπουμε ως έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα, όχι απλά καλό, εξαιρετικό και θέλουμε να τον κρατήσουμε εδώ.»

Εν συνεχεία ο 54χρονος τεχνικός εξήρε την νοοτροπία του 23χρονου αναφερόμενος στην αντίδρασή του όταν έμαθε ότι θα έπαιζε ο Άλισον στον πρώτο ημιτελικό με την Άρσεναλ μολονότι στο Λιγκ Καπ έπαιζε μόνο αυτός:

«Ο Καοϊμίν δεν είπε ότι καταλαβαίνει αλλά ρώτησε γιατί. Αυτό δείχνει ότι έχει ωριμάσει σημαντικά.»

Ο νεαρός Ιρλανδός αποτελεί τον αναπληρωματικό του Άλισον ήδη από την περσινή σεζόν αφήνοντας πίσω του τον Άντριαν. Μάλιστα εκτός από τους αγώνες για τα Κύπελλα έχει πάρει το χρίσμα τόσο στην Premier League όσο και στο Champions League έχοντας συνολικά 15 συμμετοχές με την Λίβερπουλ.