Ο Γκουαρντιόλα για το συμβόλαιο του

Το συμβόλαιο του Πεπ Γκουαρντιόλα με τη Μάντσεστερ Σίτι ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023 και ο ίδιος τοποθετήθηκε για το μέλλον του.

Ο Γκουαρντιόλα για το συμβόλαιο του

Τον έκτο του χρόνο στον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι διανύει ο Πεπ Γκουαρντιόλα και θέλει να κατακτήσει το τέταρτο πρωτάθλημα με τη φόρμα της. Βέβαια το μεγάλο απωθημένο του Καταλανού προπονητή παραμένει η κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού τίτλου.

Το συμβόλαιο του Γκουαρντιόλα με τη Σίτι ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023 και έχει ήδη ξεκινήσει μία κουβέντα για το μέλλον του. Μάλιστα ο κόουτς του αγγλικού κλαμπ ρωτήθηκε σχετικά με το θέμα και τόνισε:

«Μου έχει δώσει τα πάντα αυτός ο σύλλογος και δεν θέλω να τον προδώσω ή να κάνω κάτι που θα φανεί κακό. Θα ήταν πολύ άσχημο από μέρους μου.

Μαζί πήραμε τις αποφάσεις και τις προηγούμενες φορές που υπογράψαμε νέο συμβόλαιο, μαζί θα το κάνουμε και τώρα όταν έρθει η στιγμή. Εξαρτάται από το πως νιώθει το κλαμπ για εμένα και εγώ για την ομάδα. Δεν είμαι άνθρωπος που σκέφτεται τόσο πολύ το μέλλον όταν υπάρχει ακόμα συμβόλαιο σε ισχύ. Δεν μου αρέσει να σκέφτομαι μακριά», είπε ο Γκουαρντιόλα.