«Βράζουν» τα αποδυτήρια της Ατλέτικο Μαδρίτης

Έκρυθμη είναι η κατάσταση στην Ατλέτικο Μαδρίτης με αρκετούς από τους παλιούς ποδοσφαιριστές να είναι δυσαρεστημένοι με τον Ντιέγκο Σιμεόνε.

«Βράζουν» τα αποδυτήρια της Ατλέτικο Μαδρίτης

Σε πολύ δύσκολη κατάσταση βρίσκεται η Ατλέτικο Μαδρίτης μόλις μερικούς μήνες μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας "Marca" οι ποδοσφαιριστές που οδήγησαν πέρσι την ομάδα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος έχουν παραγκωνιστεί με αποτέλεσμα τα πράγματα να είναι πολύ άσχημα στα αποδυτήρια.

Ο Αντουάν Γκριεζμάν και ο Ροντρίγκο Ντε Πολ είναι οι δύο ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο… στόχαστρο των "παλιών". Ο πρώτος δεν έχει αρνητική παρουσία, αλλά παρόλα αυτά οι "παλιοί" δεν τον έχουν πάρει με καλό μάτι. Ο δεύτερος κατηγορείται πως λόγω της φιλίας του με Μέσι, Σουάρες έχει έναν πιο αναβαθμισμένο ρόλο και θεωρείται πως είναι ο σταρ της ομάδας.

Το κύριο πρόβλημα με τον Γκριεζμάν είναι πως για να χωρέσει στο αρχικό σχήμα έχει παραγκωνιστεί ο Κορέα. Φυσικά αναταράξεις έχει προκαλέσει και ο υψηλός του μισθός. Στο μεταξύ και ο Έκτορ Ερέρα που διανύει το τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του είναι δυσαρεστημένος με τον Ντιέγκο Σιμεόνε.