Η Τσέλσι προσφέρει 5 εκατομμύρια στην Μπαρτσελόνα για τον Ντεμπελέ!

Διατεθειμένη να δαπανήσει το ποσό των 5 εκατομμυρίων ευρώ φέρεται να είναι η Τσέλσι, προκειμένου να κάνει δικό της τον Ουσμάν Ντεμπελέ από την Μπαρτσελόνα.

Η Τσέλσι προσφέρει 5 εκατομμύρια στην Μπαρτσελόνα για τον Ντεμπελέ!

Το... σίριαλ με τον Ουσμάν Ντεμπελέ στην Μπαρτσελόνα καλά κρατεί, με τη διοίκηση των «μπλαουγκράνα» να πιέζουν τον Γάλλο διεθνή να ανανεώσει άμεσα ή να αποχωρήσει, κι αυτόν να υποστηρίζει πως «δεν πρόκειται να ενδώσει σε εκβιασμούς», ακολουθώντας τη «σκληρή» τακτική του μάνατζτέρ του Μούσα Σισοκό.

Στο αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει, πάντως, η ομάδα της Καταλωνίας φαίνεται πως είναι διατεθειμένη να δώσει λύση μια ομάδα από την Premier League. Ο λόγος για την Τσέλσι, η οποία σύμφωνα με δημοσίευμα είναι πρόθυμη να βγάλει το ποσό των 5 εκατομμυρίων ευρώ από το ταμείο της, προκειμένου να κάνει δικό της τον Ντεμπελέ.

Μια σημαντική λεπτομέρεια, πάντως, έχει να κάνει με όρο που υπάρχει στη συμφωνία της Μπαρτσελόνα με την Ντόρτμουντ, από τη μεταγραφή του Γάλλου επιθετικού τον Αύγουστο του 2017. Σύμφωνα με αυτόν, αν το καταλανικό κλαμπ πουλήσει τον παίκτη πριν εκπνεύσει το συμβόλαιό του, θα πρέπει να καταβάλλει στη Μπορούσια το ποσό των... 5 εκατομμυρίων ευρώ!