Κάλιαρι: Θετικός στον κορονοϊό ο Λυκογιάννης

Θετικός στην πανδημία του κορονοϊού βρέθηκε ο Μπάμπης Λυκογιάννης της Κάλιαρι. Ασυμπτωματικός ο Έλληνας μπακ, μπήκε σε καραντίνα και χάνει το παιχνίδι με την Φιορεντίνα (23/1).

Κάλιαρι: Θετικός στον κορονοϊό ο Λυκογιάννης

Δύο θετικά κρούσματα κορονοϊού ανακοίνωσε η Κάλιαρι, μία μόλις ημέρα μετά την ήττα της από την Σασουόλο με 1-0 για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ιταλίας, που σήμανε και τον αποκλεισμό της από την συνέχεια της διοργάνωσης.

Στον τελευταίο έλεγχο που έγινε στον σύλλογο της Σαρδηνίας, έγινε γνωστό πως το ένα από τα δύο θετικά δείγματα ανήκει στον Μπάμπη Λυκογιάννη.

Ο Έλληνας αριστερός μπακ μπήκε σε καραντίνα σύμφωνα με τους κανόνες του ιατρικού πρωτοκόλλου και όπως γίνεται εύκολα κατανοητό θα απουσιάσει από το προσεχές εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας του με αντίπαλο την Φιορεντίνα την προσεχή Κυριακή για την 23η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος.

Ο Λυκογιάννης παραμένει ασυμπτωματικός, ενώ σημειώνεται ότι πρόσφατα ενδιαφέρον για την απόκτησή του εξέφρασε η Σαμπντόρια για να ενισχύσει ακόμα περισσότερο το έμψυχο δυναμικό της.