Ομπαμεγιάνγκ: «Η καρδιά μου είναι απολύτως καλά. Είμαι απόλυτα υγιής»

Ο επιθετικός της Άρσεναλ, Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, αναφέρθηκε στο θέμα που προέκυψε με την υγεία του μετά τις εξετάσεις που υποβλήθηκε για την πανδημία του κορονοϊού.

Ομπαμεγιάνγκ: «Η καρδιά μου είναι απολύτως καλά. Είμαι απόλυτα υγιής»

Στο Λονδίνο βρίσκεται πλέον ο Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, ο οποίος αποχώρησε από την αποστολή της εθνικής ομάδας της Γκαμπόν που συνεχίζει την πορεία της στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας εξασφάλισε την συμμετοχή του στους «16» της διοργάνωσης, ωστόσο ο διεθνής άσος επέστρεψε στο «στρατόπεδο» της Άρσεναλ, καθώς την περασμένη εβδομάδα οι εξετάσεις που έκανε για την πανδημία του κορονοϊού ανέδειξαν κάποιες καρδιακές βλάβες.

«Γεια σας παιδιά, επέστρεψα στο Λονδίνο για να κάνω μερικούς επιπλέον ελέγχους και είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ να πω ότι η καρδιά μου είναι απολύτως καλά και είμαι απόλυτα υγιής. Εκτιμώ πραγματικά όλα τα μηνύματα των τελευταίων ημερών», έγραψε σε μήνυμά του στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο ποδοσφαιριστής που είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό.

Υπενθυμίζεται ότι πριν την έναρξη της τελικής φάσης του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής ο Ομπαμεγιάνγκ προπονούνταν μόνος του στην Άρσεναλ, εξαιτίας των πειθαρχικών του παραπτωμάτων στον σύλλογο για τα οποία μάλιστα έχασε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.