Τζορτζ Μπεστ: Η πρώην σύζυγός του πιστεύει ότι το… φάντασμά του έχει εγκατασταθεί σπίτι της!

Η πρώην σύζυγος του Τζορτζ Μπεστ, Άλεξ, ζήτησε τη βοήθεια ειδικών, γιατί πιστεύει ότι το… φάντασμα του αείμνηστου θρύλου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την επισκέπτεται στο σπίτι της στο Σάρεϊ. Τα ασυνήθιστα συμβάντα στην οικία της.

Τζορτζ Μπεστ: Η πρώην σύζυγός του πιστεύει ότι το… φάντασμά του έχει εγκατασταθεί σπίτι της!

Τη βοήθεια ειδικών ζήτησε η πρώην σύζυγος του θρύλου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Τζορτζ Μπεστ, Άλεξ, γιατί πιστεύει ότι στο σπίτι της στο Σάρεϊ βρίσκεται το… φάντασμα του αείμνηστου Βορειοριλανδού, που έφυγε από τη ζωή το Νοέμβρη του 2005 σε ηλικία 59 ετών.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί το 1995 στο Λονδίνο και χώρισε το 2004, έναν χρόνο πριν το θάνατο του Μπεστ, ενώ όπως ανέφερε η Άλεξ Πάρσεϊ στην αγγλική εφημερίδα «Mirror» στην οικία της έχουν σημειωθεί αρκετά συμβάντα που την έχουν τρομοκρατήσει.

«Είμαι πεπεισμένη πως πνεύματα έχουν έρθει να επισκεφτούν το σπίτι μου, που είναι 200 ετών. Και τώρα πιστεύω πως ο Τζορτζ μπορεί να είναι ένα εξ αυτών. Την ημέρα της κηδείας του έμενα σε ένα ξενοδοχείο στο Μπέλφαστ. Θυμάμαι πως είχα ξυπνήσει πολύ νωρίς εκείνη την ημέρα και ήμουν συγκινημένη. Την ώρα που άνοιγα την πόρτα για να φύγω, άρχισε να τρέχει μόνο του το νερό στο ντους. Πίστευα ότι το πνεύμα ήταν απλώς παιδί γιατί ήταν άτακτο και παιχνιδιάρικο, αλλά και ο Τζορτζ ήταν επίσης άτακτος. Πάντα έπαιζε και προσπαθούσε να κάνει τον κόσμο να γελάσει», σημειώνει μεταξύ άλλων.

Η Άλεξ Πάρσεϊ αποφάσισε να απευθυνθεί στην εκπομπή «Celebrity Help! My House Is Haunted» που ασχολείται με ανάλογα φαινόμενα και κατά την διάρκεια καταγραφής μέσω βίντεο στο σπίτι της, εμφανίζεται ένα βιβλίο να βγαίνει μόνο από το ράφι. Και δεν πρόκειται για ένα οποιοδήποτε βιβλίο, αλλά για την αυτοβιογραφία του Τζορτζ Μπεστ!

«Δεν νομίζω πως ήταν σύμπτωση. Έχω πάρα πολλά βιβλία στο ράφι. Έχω βιβλία για ταινίες, για αντίκες και διαφορετικές αυτοβιογραφίες και όμως το βιβλίο που τραβήχτηκε προς τα έξω ήταν του Τζορτζ. Εκείνη η στιγμή με έκανε να πιστέψω πως μπορεί να είναι πράγματι ένα από τα πνεύματα που με επισκέπτεται», υποστηρίζει η Άλεξ.