Serie A: Αμφίβολη η διεξαγωγή του Ίντερ - Βενέτσια λόγω 14 κρουσμάτων κορονοϊού

Η Βενέτσια ανακοίνωσε ότι έχουν διαγνωστεί 14 άτομα στο ποδοσφαιρικό της τμήμα με κορονοϊό, έτσι το Σαββατιάτικο (22.01, 19.00) ματς της Serie A, με την Ίντερ, στο Μιλάνο, είναι στον... αέρα!

Serie A: Αμφίβολη η διεξαγωγή του Ίντερ - Βενέτσια λόγω 14 κρουσμάτων κορονοϊού

Συνεχίζονται τα κρούσματα κορονοϊού στην Βενέτσια θέτοντας εν αμφιβόλω τη διεξαγωγή του Σαββατιάτικου (22/01, 19:00) αγώνα με την Ίντερ για την 23η αγωνιστική της Serie A.

H ομάδα του Βένετο, που επέστρεψε το περσινό καλοκαίρι στα «σαλόνια» του Ιταλικού ποδοσφαίρου γνωστοποίησε, μέσω ανακοίνωσης, ότι πέρα από τα περιστατικά κορονοϊού που είχαν καταγραφεί στις 15 Ιανουαρίου «κατά τη διάρκεια των τεστ που διενεργούνται καθημερινά τις τελευταίες ημέρες, προέκυψαν 10 νέα κρούσματα Covid-19 που ανεβάζουν σε 14 το συνολικό αριθμό των κρουσμάτων εντός της ομάδας».

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, από τα 14 κρούσματα, τα οκτώ αφορούν ποδοσφαιριστές και τα έξι μέλη του επιτελείου, με το νούμερο των παικτών που είναι θετικοί να χτυπάει καμπανάκι ενόψει του ματς με την Ίντερ.

Και αυτό γιατί με βάση το νέο πρωτόκολλο, ένα ματς αναβάλλεται σε περίπτωση που υπάρχουν 9 παίκτες θετικοί στον κορονοϊό (από τους 25 που διαθέτει το ρόστερ, δηλαδή το 35%).

Σε περίπτωση μάλιστα που αυξηθεί ο αριθμός των κρουσμάτων στα νέα τεστ που αναμένεται να γίνουν μέσα στο προσεχές 24ωρο, τότε η Ίντερ θα δει πιθανότατα και δεύτερο παιχνίδι της στο τελευταίο διάστημα να αναβάλλεται, μετά από εκείνο με την Μπολόνια, που ήταν προγραμματισμένο για την 6η Ιανουαρίου στο «Ρενάτο Νταλ' Άρα».