Το… βιολί τους στην Σκωτία για Ντεσπόντοφ και Ολυμπιακό

Οι Σκωτσέζοι συνεχίζουν να εμπλέκουν τον Κιρίλ Ντεσπόντοφ με τον Ολυμπιακό, όμως, στον Πειραιά αυτή τη στιγμή δεν ασχολούνται με την περίπτωση του.

Το… βιολί τους στην Σκωτία για Ντεσπόντοφ και Ολυμπιακό

Το όνομα του Κιρίλ Ντεσπόντοφ έχει έρθει ξανά στην "ερυθρόλευκη" επικαιρότητα, αλλά αυτό συμβαίνει εξαιτίας των δημοσιευμάτων από το εξωτερικό. Στην Σκωτία επιμένουν ότι η Ρέιντζερς ασχολείται σοβαρά με τον εξτρέμ της Λουντογκόρετς.

Παράλληλα τονίζουν, όμως, πως το μεγάλο εμπόδιο για τον ποδοσφαιριστή είναι η εμπλοκή του Ολυμπιακού στην επίθεση. Εδώ και ημέρες οι Σκωτσέζοι αναπαράγουν τα συγκεκριμένα ρεπορτάζ. Ποια η πραγματικότητα για τον Ντεσπόντοφ;

Ο Βούλγαρος εξτρέμ πράγματι άρεσε στον Ολυμπιακό και ακόμα αρέσει. Τον έχουν σε εκτίμηση οι Πειραιώτες, αλλά με την περίπτωση του είχαν ασχοληθεί σοβαρά πριν τέσσερα χρόνια όταν έπαιζε στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας και στη συνέχεια πήγε στην Κάλιαρι.

Το περασμένο καλοκαίρι τον βρήκαν απέναντι τους στα προκριματικά όταν η Λουντογκόρετς στέρησε από τον Ολυμπιακό τη συμμετοχή του στο Champions League. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι ο Ντεσπόντοφ μπήκε ξανά στην ατζέντα των "ερυθρόλευκων". Στην Σκωτία μπορεί να γράφουν για Ολυμπιακό, Γαλατασαράι και Μπασακσεχίρ, αλλά οι Πειραιώτες δεν μπαίνουν σε αυτή τη διαδικασία. Άλλωστε η Λουντογκόρετς έχει αρκετά ψηλά την τιμή του ποδοσφαιριστή.