Copa Africa: Πάλι στον πάγκο ο Ονιεκούρου

Παρόλο που η Νιγηρία έχει εξασφαλίσει την πρόκριση ο Χένρι Ονιεκούρου είναι ξανά αναπληρωματικός στο ματς με την Γουινέα Μπισάου. Τι περιμένει ο επιθετικός του Ολυμπιακού και ο... Γκάρι Ροντρίγκες. 

Copa Africa: Πάλι στον πάγκο ο Ονιεκούρου

Η Νιγηρία αντιμετωπίζει αυτή την ώρα την Γουινέα Μπισάου στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του ομίλου της στο Copa Africa, αλλά παρά το γεγονός ότι έχει ήδη προκριθεί παίζει με βασικούς στην επίθεση.

Αυτό σημαίνει ότι ο Χένρι Ονιεκούρου είναι ξανά στον πάγκο, με τον επιθετικό του Ολυμπιακού να περιμένει ότι ίσως στη διάρκεια του αγώνα πάρει τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής στη διοργάνωση.

Η βραδιά έχει ενδιαφέρον και για τον Γκάρι Ροντρίγκες, καθώς εάν δεν γίνει κάποια έκπληξη σε αυτό το παιχνίδι ή στο άλλο του ομίλου την ίδια ώρα ανάμεσα στην Αίγυπτο και στο Σουδάν, τότε το Πράσινο Ακρωτήρι θα εξασφαλίσει την πρόκριση στη φάση των «16» καθώς θα είναι μέσα στις καλύτερες τρίτες των γκρουπ. Και θα επισημοποιηθεί έτσι ότι όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού που συμμετέχουν στο Copa Africa θα συνεχίσουν στη φάση των «16» που ξεκινά στις 23/1