Ρομπίνιο: Καταδικάστηκε σε 9 χρόνια φυλάκιση για βιασμό!

Ο Ρομπίνιο καταδικάστηκε αμετάκλητα από το ανώτατο ιταλικό δικαστήριο σε 9ετή κάθειρξη, αφού κρίθηκε ένοχος για τον βιασμό μιας 23χρονης κοπέλας το 2013, όταν έπαιζε στην Μίλαν!

Ρομπίνιο: Καταδικάστηκε σε 9 χρόνια φυλάκιση για βιασμό!

Ο Ρομπίνιο καταδικάστηκε σε 9ετή κάθειρξη από απόφαση του ανώτατου ιταλικού δικαστήριο για τον βιασμό μιας 23χρονης κοπέλας στις 22 Ιανουαρίου του 2013. Ο πάλαι ποτέ ποδοσφαιριστής της Μίλαν κατηγορείτο από κοινού με 5 φίλους του, με τον περιστατικό να γίνεται την ημέρα των γενεθλίων της κοπέλας ενώ εκείνη ήταν μεθυσμένη και δεν είχε τον έλεγχο των πράξεών της.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ένας φίλος του Ρομπίνιο προσκάλεσε την άτυχη κοπέλα μαζί με άλλες δύο φίλες της στο τραπέζι της παρέας σε μία βραδιά που ήταν αφιερωμένη στην βραζιλιάνικη μουσική.

Ο Βραζιλιάνος και η παρέα του εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι η 23χρονη έμεινε μόνη της στο τραπέζι, αφού η έτερη φίλη της προσφέρθηκε να πάει την τρίτη της παρέας που ήταν εγκυμονούσα στο σπίτι της.Σύμφωνα με το κατηγορητήριο την κέρασαν αρκετά ποτά και την οδήγησαν σε ιδιωτικό χώρο του κλαμπ όπου οι 6 τους ασέλγησαν επάνω της ενώ εκείνη όπως αποδείχθηκε δεν είχε τον έλεγχο των πράξεών της.

Παρά την απόφαση για 9ετή φυλάκιση, όπως όλα δείχνουν ο Ρομπίνιο δεν θα την εκτίσει αφού σύμφωνα με διμερή συμφωνία Ιταλίας - Βραζιλίας, δεν επιτρέπεται η έκδοση Βραζιλιάνων στην Ιταλία.

Το ένταλμα σύλληψης θα ενεργοποιηθεί μόνο αν ο παλιός Βραζιλιάνος άσος μπει σε ιταλικό έδαφος ή αν ταξιδέψει σε κάποια χώρα της ευρωπαϊκής ένωσης και συνάμα έχει εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης.