Κεντίρα: «Δεν έχουν ηγέτες στη Γιουβέντους»

Ο παλαίμαχος μέσος της Γιουβέντους, Σάμι Κεντίρα, αναφέρθηκε στην αγωνιστική κατάσταση των «μπιανκονέρι» τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Κεντίρα: «Δεν έχουν ηγέτες στη Γιουβέντους»

Κάθε άλλο παρά ικανοποιημένος είναι ο Σάμι Καντίρα με την αγωνιστική κατάσταση της Γιουβέντους την φετινή αγωνιστική περίοδο.

Ο Γερμανός μέσος αποσύρθηκε από την ενεργό δράση πέρσι τον Μάη, ωστόσο κατά την διάρκεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας είχε φορέσει και την φανέλα της ομάδας του Τορίνο, καταγράφοντας 21 γκολ και 14 ασίστ σε 145 ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

«Είμαι φίλαθλος της Γιουβέντους και κάπως στεναχωρημένος. Δύο-τρία χρόνια πριν στη Γιουβέντους άλλαξαν τρόπο σκέψης όσον αφορά τις μεταγραφές, έκαναν λάθη και τώρα προσπαθούν να τα διορθώσουν. Δεν παίζουν άσχημα, αλλά δεν σκοράρουν πολλά γκολ και αυτό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα. Χάσανε τον Κριστιάνο Ρονάλντο που σκόραρε πολλά γκολ για την ομάδα.

Τώρα είναι μια πολύ καινούρια ομάδα με νεαρούς ποδοσφαιριστές, χωρίς μεγάλη εμπειρία και με έλλειψη ισορροπίας. Δεν έχουν ηγέτες, με εξαίρεση τους Μπονούτσι και Κιελίνι. Στο κέντρο δεν υπάρχει ηγέτης. Δεν υπάρχει πρόβλημα στην ποιότητα, αλλά στην προσωπικότητα, κάτι που ελπίζω πως θα διορθωθεί στο μέλλον», σημείωσε χαρακτηριστικά ο 34χρονος.

Την φετινή σεζόν η Γιουβέντους βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Serie A έπειτα από το πέρας 22 αγώνων στην κατηγορία και απέχει 9 πόντους από την πρωτοπόρο Ίντερ, η οποία έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο.