Ράνγκνικ: «Ο Πογκμπά επιστρέφει σε δύο εβδομάδες»

Για την επιστροφή του Πολ Πογκμπά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο προπονητής της αγγλικής ομάδας, Ραλφ Ράνγκνικ.

Ράνγκνικ: «Ο Πογκμπά επιστρέφει σε δύο εβδομάδες»

Αντίστροφα έχει αρχίσει να μετράει ο χρόνος για την επιστροφή του Πολ Πογκμπά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο προπονητής του αγγλικού συλλόγου, Ραλφ Ράνγκνικ, αναφέρθηκε στο σχετικό θέμα στην σημερινή συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού (19/1) αγώνα πρωταθλήματος της ομάδας με αντίπαλο την Μπρέντφορντ για την Premier League, λέγοντας:

«Είναι σωματικά παρών, είναι ψυχικά παρών... και ανυπομονώ να τον έχω διαθέσιμο σε δύο εβδομάδες. Στην πρώτη προπόνηση έδειξε πόσο εξαιρετικός παίκτης θα μπορούσε να είναι».

Ο Γάλλος μέσος είχε τραυματιστεί στον δεξιό μηρό κατά την διάρκεια των υποχρεώσεών του με την εθνική Γαλλίας στις αρχές του περασμένου Νοέμβρη.

Ο 28χρονος έχει καταγράψει την φετινή αγωνιστική περίοδο μόλις 13 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη Γιουνάιτεντ, ενώ υπενθυμίζεται ότι ακόμα δεν έχει έρθει σε συμφωνία με τον σύλλογο για την ανανέωση του συμβολαίου του, το οποίο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.