Τούχελ: «Θα θυμώσω πάρα πολύ »

Ο Τόμας Τούχελ απασφάλισε σχετικά με το ενδεχόμενο να υπάρχουν ομάδες που προσπαθούν να εκμαιεύσουν αναβολές αγώνων στην Premier League

Τούχελ: «Θα θυμώσω πάρα πολύ »

Ο Τόμας Τούχελ τόνισε ότι θα θύμωνε πάρα πολύ αν επαληθευόταν ότι υπάρχουν ομάδες οι οποίες στον βωμό του να μην παίξουν αποδυναμωμένες λόγω απουσιών ζητούν την αναβολή των αγώνων τους.

Η Τσέλσι ανακοίνωσε την Παρασκευή (14/1) ακόμη ένα κρούσμα κορονοϊού με τον Αντρέας Κρίστενσεν να τίθεται εκτός τουλάχιστον για το ντέρμπι απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι το Σάββατο(15/1).

Ο Γερμανός τεχνικός δήλωσε πως στην ομάδα του κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να διασφαλίσουν την κανονική διεξαγωγή των αναμετρήσεων και ελπίζει ότι και οι αντίπαλοι του κάνουν το ίδιο. Σε ερώτηση για το αν πιστεύει πως υπάρχουν ομάδες που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την δυνατότητα αναβολών προς όφελός τους και όχι λόγω ανάγκης ο προπονητής των Πρωταθλητών Ευρώπης ήταν σαφής:

«Ελπίζω πάρα πολύ ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Διότι διαφορετικά θα θυμώσω πάρα πολύ! Διότι εμείς κάνουμε ότι μπορούμε για να παίξουμε ακόμη και όταν δεν θα έπρεπε. Οπότε μπορώ μόνο να ελπίζω ότι οι κανόνες είναι ίδιοι για όλους. »