Copa Africa: Δύο στα δύο το Καμερούν (με τον Κούντε στον πάγκο), ήττα το Πράσινο Ακρωτήρι του Γκάρι

Το Καμερούν (με τον Κούντε αναπληρωματικό) ζευγάρωσε τις νίκες του στον 1ο όμιλο συντρίβοντας 4-1 την, άποντη, Αιθιοπία, ενώ η Μπουρκίνα Φάσο πέτυχε την πρώτη της νίκη κόντρα στο Πράσινο Ακρωτήρι (του Γκάρι Ροντρίγκες) με 1-0 πιάνοντας το στη βαθμολογία.

Copa Africa: Δύο στα δύο το Καμερούν (με τον Κούντε στον πάγκο), ήττα το Πράσινο Ακρωτήρι του Γκάρι

Δεύτερη νίκη σ' ισάριθμα ματς πέτυχε το Καμερούν νικώντας, εύκολα, την ουραγό και άποντη Αιθιοπία με 4-1.

Μάλιστα τα «αδάμαστα λιοντάρια» (με τον Κούντε του Ολυμπιακού στον πάγκο σ' όλο το ματς όπως κι ο Επασί του ΟΦΗ...) επικράτησαν με ανατροπή καθώς οι Αιθιοπία προηγήθηκε μόλις στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Χοτέσα, με τον Τόκο Εκαμπί να «απαντάει» άμεσα στο 8’.

Το 1-1 ήταν σκορ ημιχρόνου, αλλά ο Αμπουμπακάρ «χτύπησε» στο 53’ διπλασιάζοντας τα τέρματα για τους γηπεδούχους και στο 55ο λεπτό, κάνοντας το 3-1.

Ο Εκαμπί έβαλε το κερασάκι στην τούρτα στο 67ο λεπτό για το 4-1 που φέρνει κοντά στην πρόκριση την οικοδέσποινα ομάδα.

Λίγο αργότερα η Μπουρκίνα Φάσο επικράτησε με το μίνιμουμ σκορ του Πράσινου Ακρωτηρίου που είχε βασικό κι αναντικατάστατο τον Γκάρι Ροντρίγκες και το έπιασε στη 2η θέση έχοντας την ισοβαθμία μεταξύ τους.

Το μόνο τέρμα του αγώνα ο Ασανέ Μπαντέ στο 39’, με τον Ουεντραογκό του ΠΑΟΚ να μπαίνει ως αλλαγή στο ματς και να βοηθάει την ομάδα του.

Την τελευταία αγωνιστική η Μπουρκίνα Φάσο παίζει με την Αιθιοπία, ενώ την ίδια ώρα διεξάγεται το Καμερούν-Πράσινο Ακρωτήρι.