Εβρά: Ο Μπιλ Γκέιτς είχε μίλησε για τον κορονοϊό από το 2013...

Με ρητορική που παραπέμπει σε συνωμοσιολόγο ο Γάλλος παλαίμαχος, Πατρίς Εβρά, είπε, σε τηλεοπτική του συνέντευξη, ότι δεν φοβάται τον κορονοϊό, υποστηρίζοντας ότι «είναι πολιτικό ζητήμα» κι ότι ο Μπιλ Γκέιτς είχε μιλήσει για εκείνο από το 2013...

Εβρά: Ο Μπιλ Γκέιτς είχε μίλησε για τον κορονοϊό από το 2013...

Ξανά στην επικαιρότητα με δηλώσεις που θα συζητηθούν ο Πατρίς Εβρά.

Μετά από εκείνες όπου πληροφόρησε την παγκόσμια φίλαθλη κοινή γνώμη ότι κάθε ποδοσφαιρική ομάδα έχει και δύο ομοφυλόφιλους, αυτήν τη φορά μίλησε για τον κορονοϊό και με συνωμοσιολογική ρητορική, που παραπέμπει στους αρνητές του, συνέδεσε την πανδημία με τον Μπιλ Γκέιτς, χαρακτηρίζοντας την «πολιτικό θέμα»!

Ο 40χρονος παλαίμαχος μπακ των Μονακό και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ερωτήθηκε σχετικά από εκπομπή στο BFM TV.

Για ν' απαντήσει ως εξής: «Νομίζω ότι ασχολούμαστε υπερβολικά με τον Covid-19. Για μένα είναι πολιτικό ζήτημα. Όταν θέλεις να κυβερνάς και να καθοδηγείς τους ανθρώπους, αυτό γίνεται με φόβο», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Μάλιστα, ο γεννημένος στη Σενεγάλη, αλλά διεθνής με την εθνική Γαλλίας, εξήγησε ότι δεν πιστεύει πως η εμφάνιση και η εξάπλωση του ιού είναι συμπτωματική, μπλέκοντας και τον... απαραίτητο Μπιλ Γκέιτς στην κουβέντα του!

«Δεν είναι σύμπτωση ο Covid-19. Ο Μπιλ Γκέιτς είχε μιλήσει γι' αυτόν σε ένα συνέδριο του 2013. Δεν είμαι κάποιος που θα πει ότι ήταν προγραμματισμένο, αλλά εδώ είμαστε. Ο κορονοϊός δεν με φοβίζει...».