Mπαρτσελόνα: Επέστρεψε τον δανεικό Ντεμίρ στην Ραπίντ Βιέννης κι απέφυγε να τον αγοράσει!

Η Μπαρτσελόνα διέκοψε τον δανεισμό του Γιουσούφ Ντεμίρ από την Ραπίντ Βιέννης επιστρέφοντας τον στους Αυστριακούς κι απαλλάχθηκε από την οψιόν υποχρεωτικής αγοράς του (10 εκατ. ευρώ) αν έκανε 10η συμμετοχή στην πρώτη ομάδα της!

Mπαρτσελόνα: Επέστρεψε τον δανεικό Ντεμίρ στην Ραπίντ Βιέννης κι απέφυγε να τον αγοράσει!

Δεν μακροημέρευσε στην Μπαρτσελόνα ο Γιουσούφ Ντεμίρ.

Ο 18χρονος Αυστριακός (με Τουρκικές ρίζες), που είχε ενταχθεί το περασμένο καλοκαίρι στους Καταλανούς έγινε γνωστό την επομένη του ημιτελικό του Ισπανικού Σούπερ Καπ πως αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο της Βαρκελώνης.

Επιστρέφει στην Ραπίντ Βιέννης, απ' όπου είχε παραχωρηθεί για μια σεζόν δανεικός.

Οι «μπλαουγκράνα» διέκοψαν τον δανεισμό του φέρελπι δεξιού εξτρέμ, αφού δεν είχαν καμιά πρόθεση το καλοκαίρι να τον μονιμοποιήσουν στο δυναμικό τους το καλοκαίρι.

Κάτι που θα γινόταν εφόσον συμπλήρωνε 10 συμμετοχές στην πρώτη τους ομάδα.

Σ' αυτήν την περίπτωση θα ήταν υποχρεωμένοι να καταβάλλουν στους Αυστριακούς 10 εκατομμύρια ευρώ.

Ο παίκτης που ξεκίνησε την σεζόν βασικός (λόγω και των πολλών απουσιών στην επίθεση...) είχε «κολλήσει» στις 9 συμμετοχές, αφού και η παρουσία του δεν ήταν η αναμενόμενη, μ' αποτέλεσμα οι τελευταίες του παρουσίες να είναι ολιγόλεπτες.

Κι αφού δεν υπήρχε περίπτωση να ξαναπαίξει (μετά το ντέρμπι με την Εσπανιόλ, τον Νοέμβρη, όταν κατέγραψε την 9η συμμετοχή), χωρίς να βάλουν το χέρι στην τσέπη, οι «μπλαουγκράνα» επέστρεψαν τον διεθνή με την Ελπίδων της Αυστρίας στην ομάδα που έχει τα δικαιώματα του ώστε να βρει εκεί τις ευκαιρίες του...