Επίσημο: O Λούκας Ντιν στην Άστον Βίλα

Παίκτη από την Έβερτον πήρε η Άστον Βίλα του  Στίβεν Τζέραρντ. Ο λόγος για τον ακραίο μπακ χαφ Λούκας Ντιν. 

Επίσημο: O Λούκας Ντιν στην Άστον Βίλα

Ο Λούκας Ντιν είναι και επίσημα παίκτης της Άστον Βίλα. Η ομάδα του Τζέραρντ έδωσε περίπου 30 εκατομμύρια ευρώ για τον άσο της Έβερτον, ο οποίος δεν είχε καλές σχέσεις με τον κόουτς Ράφα Μπενίτεθ.

Ο 28χρονος είχε έρθει σε οριστική ρήξη με τον Ράφα Μπενίτεθ και η αποχώρησή του ήταν θέμα χρόνου, με την ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ να κλείνει την υπόθεση πάρα πολύ γρήγορα.

Ο αριστερός μπακ από τη Γαλλία είχε υπογράψει πριν από έναν χρόνο περίπου, νέο συμβόλαιο με την Έβερτον μέχρι και το 2025. Τελικά ήρθε ο Μπενίτεθ, οι σχέσεις τους δεν ήταν καλές και έτσι ο Λούκας Ντιν αποχώρησε και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Άστον Βίλα του Στίβεν Τζέραρντ.

Το όνομά του ακούστηκε πριν από λίγο καιρό και για την Τσέλσι, που έχασε τον Μπεν Τσίλγουελ με τραυματισμό στο γόνατο. Τελικά δεν προχώρηση μεταγραφή αλλά ο Λούκας Ντιν δεν θα συνεχίσει στην Έβερτον, αφού μπορεί να μην έκλεισε η μετακίνησή του στην Τσέλσι αλλά ήρθε η Άστον Βίλα και γρήγορα κατάφερε να ολοκληρώσει τη συγκεκριμένη μεταγραφή, με τον Γάλλο μπακ να υπογράφει.