Επίσημο: Στη Νιούκαστλ ο Γουντ

Δεύτερη μεταγραφή για τη Νιούκαστλ. Μετά τον Τρίπιερ ανακοίνωσε και τον επιθετικό Κρις Γουντ.  

Επίσημο: Στη Νιούκαστλ ο Γουντ

Η Νιούκαστλ μετά την απόκτηση του Κίεραν Τρίπιερ από την Ατλέτικο Μαδρίτης, και την απόκτηση του Κρις Γουντ.

Ο 30χρονος επιθετικό, Κρις Γουντ, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Μπέρνλι, υπέγραψε και η μεταγραφή ολοκληρώθηκε αντί του ποσού των 30 εκατ. ευρώ!

Το συμβόλαιο που υπέγραψε ο έμπειρος επιθετικός έχει διάρκεια 2,5 ετών, ολοκληρώνοντας τη θητεία του στην Μπέρνλι με 165 εμφανίσεις και 53 γκολ, σε όλες τις διοργανώσεις.

Άφησε τη Νέα Ζηλανδία και υπέγραψε στη Γουέστ Μπρόμιτς Άλμπιον το 2008 και στη συνέχεια ο 30χρονος άσος έπαιξε ως δανεικός σε Μπάρνσλεϊ, Μπράιτον, Μπέρμιγχαμ, Μπρίστολ Σίτι, Μίλγουολ και Λέστερ.

Η τελευταία τον αγόρασε το 2013 και έμεινε μέχρι και το 2015 ενώ σε αυτό το διάστημα έπαιξε για λίγο και στην Ίπσουϊτς ως δανεικός.

Ακολούθησε η μεταγραφή του στη Λιντς το καλοκαίρι του 2015. Ο Γουντ σημείωσε 44 γκολ σε 88 εμφανίσεις με τη φανέλα της Λιντς και το 2017 μετακόμισε στο «Turf Moor», όπου και παρέμεινε για περίπου τέσσερα χρόνια.

Αποτελεί τη δεύτερη μεταγραφή της Νιούκαστλ μετά και την απόκτηση του Τρίπιερ. Ο Γουντ δήλωσε ενθουσιασμένος από την μετακίνησή του στη Νιούκαστλ και στάθηκε στην παρουσία των φιλάθλων.