Σούπερ Καπ Ιταλίας: Το πρώτο τρόπαιο στην Ίντερ

Η Ίντερ κατέκτησε το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς, καθώς στο Σούπερ Καπ νίκησε την Γιουβέντους, στην παράταση, με 2-1

Σούπερ Καπ Ιταλίας: Το πρώτο τρόπαιο στην Ίντερ

Το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς κατέκτησε η Ίντερ καθώς στο Σούπερ Καπ που διεξήχθη στο Τζουζέπε Μεάτσα, του Μιλάνου, νίκησε, στην παράταση, την Γιουβέντους με 2-1. Η κανονική διάρκεια βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 1-1.

Η Γιουβέντους βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα στο 25’. Ο Μοράτα έκανε σέντρα, η μπάλα κόντραρε στον Σκρίνιαρ και ο ΜακΚένι με το κεφάλι άνοιξε το σκορ. Στο 35’ η Ίντερ κέρδισε πέναλτι σε πέσιμο του Τζέκο από μαρκάρισμα του Ντε Σίλιο. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Λαουτάρο Μαρτίνες και ισοφάρισε σε 1-1.Το 1-1 δεν άλλαξε στο 90επτο και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση. Ένα λεπτό πριν από το τέλος, ο Νταρμιάν εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Σάντρο, «τσίμπησε» την μπάλα για τον Αλέξις Σάντσες ο οποίος από κοντά έγραψε το 2-1.

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Μπαστόνι, Ντάμφρις (89’ Νταρμιάν), Μπαρέλα (89’ Βιδάλ), Μπρόζοβιτς, Τσαλχάνογλου, Πέρισιτς (100’ Ντιμάρκο), Τζέκο (75’ Κορέα), Λαουτάρο (75’ Σάντσες).
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Περίν, Ντε Σίλιο, Κιελίνι, Σάντρο, Ρουγκάνι, ΜακΚένι, Μπερναντέσκι (79’ Αρτούρ), Ραμπιό, Λοκατέλι, Κουλουσέφσκι (74’ Ντιμπαλά), Μοράτα (88’ Κεν).