Super Cup Ιταλίας: Οι συνθέσεις στο Ίντερ-Γιουβέντους

Η Πρωταθλήτρια Ιταλίας Ίντερ αντιμετωπίζει την Κυπελλούχο Γιουβέντους στο Σαν Σίρο. Οι συνθέσεις που επέλεξαν Ιντζάγκι και Αλέγκρι

Super Cup Ιταλίας: Οι συνθέσεις στο Ίντερ-Γιουβέντους

Ο Σιμόνε Ιντζάγκι δεν επιφύλασσε εκπλήξεις όσον αφορά στην ενδεκάδα της Ίντερ. Έτσι λοιπόν οι νερατζούρι θα παρατχθούν με το αγαπημένο τους 3-5-2 έχοντας τον Χαντάνοβιτς κάτω από τα δοκάρια, την τριάδα στην άμυνα απαρτίζουν οι Σκρίνιαρ, Ντε Βράι και Μπαστόνι ενώ στην μεσαία γραμμή θα παίξουν οι Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς και Τσαλχάνογλου με τους Ντάμφριζ και Πέρισιτς να βρίσκονται στα δεξιά και αριστερά αντίστοιχα. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκονται οι Τζέκο και Λαουτάρο Μαρτίνες.

Στον αντίποδα, ο Αλέγκρι παρατάσσει την Γιουβέντους με 4-4-1-1 έχοντας τον Περίν στα γκολπόστ, τους Κιελίνι και Ρουγκάνι στο κέντρο της άμυνας και πλάγια μπακ τους Ντε Σίλιο και Άλεξ Σάντρο. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα βρίσκονται οι ΜακΚένι, Ραμπιό, Λοκατέλι και Μπερναρντέσκι ενώ ο Κουλουσέφσκι θα κινηθεί πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Αλβάρο Μοράτα.

Αναπληρωματικοί για τους Πρωταθλητές θα είναι οι: Ράντου, Ντιμάρκο, Ντ'Αμπρόσιο, Ρανόκια, Κολάροφ, Βεσίνο, Νταρμιάν, Σένσι, Γκαλιαρντίνι, Βιντάλ, Κορέα και Αλέξις Σάντσες.

Για τους μπιανκονέρι στον πάνγκο θα καθίσουν οι: Σέζνι, Πινσόλιο, Ντε Βίντερ, Ντανίλο, Μπονούτσι, Μπεντανκούρ, Πελλεγκρίνι, Αρτούρ, Ντιμπάλα, Μόιζε Κιν, Ακέ και Ζόρζε.