Γιουβέντους: Θέλει Αρτούρ η Άρσεναλ

Τον Αρτούρ της Γιουβέντους φαίνεται ότι έχουν ξεχωρίσει στην Άρσεναλ για να ενισχυθούν στην μεσαία γραμμή. Η «Γηραιά Κυρία » πάντως δεν βιάζεται να τον δώσει εάν δεν βρει πρώτα αντικαταστάτη. 

Γιουβέντους: Θέλει Αρτούρ η Άρσεναλ

Στην Γιουβέντους δεν έχει καταφέρει να καθιερωθεί ο Αρτούρ, με τον Βραζιλιάνο να φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο της Άρσεναλ και του Μικέλ Αρτέτα. Ο 25χρονος μέσος είναι θετικός στο ενδεχόμενο να μετακινηθεί στους κανονιέρηδες ωστόσο η συμφωνία ανάμεσα στις ομάδες απέχει ακόμη.

Στο τραπέζι θα μπορούσε να πέσει και δανεισμός μέχρι το καλοκαίρι. Ωστόσο, οι μπιανκονέρι θέλουν πρώτα να βρουν αντικαταστάτη μια και μολονότι ο Αρτούρ δεν έχει δώσει τα αναμενόμενα,το τελευταίο διάστημα έχει αρχίσει να παίρνει συνεχόμενες ευκαιρίες από τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Έτσι η Γιουβέντους δεν θα ήθελε να αποδυναμωθεί στην μέση της σεζόν ενόψει φυσικά και των αγώνων απέναντι στην Βιγιαρεάλ για το Champions League.

Από την άλλη μεριά, στην Άρσεναλ είναι πεπεισμένοι πως ο Βραζιλιάνος διεθνής μπορεί να δώσει σημαντικές λύσεις στην μεσαία γραμμή και να αποτελέσει κλειδί για την είσοδο της ομάδας στην τετράδα.