Στα πέναλτι την Τότεναμ η Μπαρτσελόνα (vid)

Σε ένα παιχνίδι με πολλές «συγκινήσεις», Μπαρτσελόνα και Τότεναμ ήρθαν ισόπαλες με 2-2, λύνοντας τις «διαφορές» τους στα πέναλτι που εν τέλει «βάφτηκαν»  μπλαουγκράνα.

Στα πέναλτι την Τότεναμ η Μπαρτσελόνα (vid)

Στην Πασαντίνα της Καλιφόρνια η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε αντιμετώπισε την αντίστοιχη του Μαουρίτσιο Ποκετίνο. Οι Καταλανοί προηγήθηκαν στο 15' με σουτ του Μουνίρ Ελ Χανταντί, με τον νέο μεταγραφικό απόκτημα της «Μπάρτσα», τον Αρθούρ, να διπλασιάζει με πανέμορφο σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή στο 29'. Το 2-0 ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Μέσα σε τρία λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο (από το 73' μέχρι το 76') η Τότεναμ κατάφερε να φέρει στα ίσα το παιχνίδι. Ο Σόν Χέουνγκ Μιν αρχικά μείωσε σε 2-1 για τα «σπιρούνια», με τον Εν'Κουντού να ισοφαρίζει λίγο αργότερα σε 2-2 για τους Λονδρέζους.

Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην «ρουλέτα» των πέναλτι, με τους παίκτες της Μπαρτσελόνα να είναι ψυχραιμότεροι ευστοχώντας σε όλες τους τις προσπάθειες και παίρνοντας τη νίκη με 5-3.

Μπαρτσελόνα: Σίλεσεν,Σεμέδο, Μάρλον, Λενγκλέ, Μιράντα, Ραφίνια, Ρομπέρτο, Αντ. Γκόμες, Ντ.Σουάρεθ, Αρτούρ, Μουνίρ.

Αγωνίστηκαν επίσης: Κουένκα, Ρούιθ, Πούιγκ, Ροντρίγκεθ, Γκαρθία, Μπαλού, Παλένθια, Μάλκομ,Κολάντομ Κουκουρέγια.

Τότεναμ: Γκασανίγκα, Οριέ, Κάρτερ Βίκερς, Ντέιβις, Γουόκερ Πίτερς, Σισοκό, Έιμος, Έρικσεν, Σον Χέουνκ Μιν, Γιορέντε, Λούκας.

Αγωνίστηκαν επίσης: Βορμ, Σάντσες,Ν'Κουντού, Γεωργίου, Σκιπ.