Η Τβέντε κάνει νέο συμβόλαιο στον Ζερουκί που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό

Η Τβέντε σκοπεύει να κάνει νέο συμβόλαιο στον Ραμίζ Ζερουκί, αφού την έχει θορυβήσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων.

Η Τβέντε κάνει νέο συμβόλαιο στον Ζερουκί που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό

Ο Ραμίζ Ζερουκί είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχουν εμπλακεί με τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού. Ο Αλγερινός μέσος της Τβέντε φέρεται να απασχόλησε την ομάδα του Πειραιά σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ολλανδία.

Ο Ολυμπιακός, ωστόσο φαίνεται πως δεν είναι η μοναδική ομάδα έχει στη λίστα της τον Αλγερινό μέσο. Κι άλλοι σύλλογοι από την Ευρώπη ασχολούνται με τον Ραμίζ Ζερουκί, ο οποίος αυτή την περίοδο βρίσκεται στο Copa Africa με την εθνική ομάδα της Αλγερίας και είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Το γεγονός πως οι καλές του εμφανίσεις έχουν ανεβάσει τις μετοχές του και έχουν αναγκάσει αρκετά κλαμπ να ασχολούνται μαζί του έχει θορυβήσει και τους ανθρώπους της Τβέντε. Συγκεκριμένα σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την Ολλανδία η διοίκηση της Τβέντε σκοπεύει να προχωρήσει σε επέκταση του συμβολαίου του Ζερουκί.

Το τρέχον συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023 και οι Ολλανδοί σκοπεύουν να του κάνουν νέο με καλύτερους οικονομικούς όρους προκειμένου και να "δέσουν" τον παίκτη και στις διαπραγματεύσεις να βρίσκονται σε θέση ισχύος. Μόλις επιστρέψει από το Copa Africa αναμένεται να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την Τβέντε προκειμένου να υπογράψει νέο συμβόλαιο.