Πόρτο: Παίρνει Ολιβέιρα η Ρόμα

Η Ρόμα βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση της απόκτησης του πρώην μέσου του ΠΑΟΚ, Σέρχιο Ολιβέιρα ως δανεικού από την Πόρτο. 

Πόρτο: Παίρνει Ολιβέιρα η Ρόμα

Ο Σέρχιο Ολιβέιρα βρίσκεται από το πρωί της Τετάρτης (12/1) στην Ρώμη για να ολοκληρώσει τον δανεισμό του στην Ρόμα από την Πόρτο μέχρι το καλοκαίρι. Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο θα κληθεί να πληρώσει ένα εκατομμύριο ευρώ για τον δανεισμό του 29χρονου Πορτογάλου διεθνούς ενώ θα διατηρεί οψιόν αγοράς στα 13 εκατομμύρια.

Ο πρώην μέσος του ΠΑΟΚ είχε βασικό ρόλο στους «δράκους» κατά την προηγούμενη διετία πανηγυρίζοντας συνολικά με την Πόρτο την κατάκτηση δύο Πρωταθλημάτων, δύο Κυπέλλων και δύο Super Cup Πορτογαλίας.

Πλέον λοιπόν θα προστεθεί στο έμψυχο δυναμικό των «τζιαλορόσι» κοντά στους συμπατριώτες του, Ζοζέ Μουρίνιο και Ρουί Πατρίτσιο για να συμβάλλει στην προσπάθεια που κάνει η ιταλική ομάδα να επιστρέψει στο Champions League.

Με την φανέλα του δικεφάλου ο Ολιβέιρα αγωνίστηκε ως δανεικός την σεζόν 2018/19 σημειώνοντας τρία τέρματα σε 15 συμμετοχές κατά την χρονιά που η ομάδα της Θεσσαλονίκης κατέκτησε το νταμπλ.