Μάντσεστερ Σίτι: Μεταγραφές από… το καλοκαίρι για τους «πολίτες»

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν θα κινηθεί για την απόκτηση κάποιου παίκτη κατά την διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου που διανύουμε, αλλά θα περιμένει το καλοκαίρι για την ενίσχυση της επίθεσής της.

Μάντσεστερ Σίτι: Μεταγραφές από… το καλοκαίρι για τους «πολίτες»

Με το υπάρχον ρόστερ θα πορευτεί η Μάντσεστερ Σίτι ως το φινάλε της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Όπως σημειώνει σε δημοσίευμά της η «manchestereveningnews», οι «πολίτες» έχουν αποφασίσει να περιμένουν μέχρι το καλοκαίρι για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού τους, παρά και το γεγονός ότι πρόσφατα αποχώρησε από την ομάδα ο Φεράν Τόρες με προορισμό την Μπαρτσελόνα.

Οι πρωταθλητές Αγγλίας συνεχίζουν να αναζητούν έναν παίκτη για την επίθεσή τους. Πρόκειται για ένα κενό που δημιουργήθηκε το περασμένο καλοκαίρι έπειτα από την αποχώρηση του Σέρχιο Αγκουέρο.

Παρόλα αυτά, ούτε κατά την διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου που διανύουμε θα επιδιώξουν να αποκτήσουν έναν ποδοσφαιριστή για την «γραμμή κρούσης», αφού, όπως σημειώνεται, η συγκεκριμένη περίοδος δεν είναι ιδανική για την προσθήκη ενός πρωτοκλασάτου παίκτη.

Αντιθέτως, η Σίτι θα ξεκινήσει από τώρα τις συζητήσεις για τους υποψήφιους στόχους της, ώστε να κινηθεί για νέους παίκτες από το καλοκαίρι. Σημειώνεται ότι στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας των «γαλάζιων» βρίσκεται ο επιθετικός της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Έρλινγκ Χάαλαντ, για τον οποίο βέβαια υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από αρκετούς ακόμα ευρωπαϊκούς συλλόγους.