Λουίς Φίγκο: «Έχω καλούς φίλους Έλληνες ποδοσφαιριστές»

Μια εμβληματική προσωπικότητα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, ο Λουίς Φίγκο, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ έκανε ειδική μνεία για την ιστορική γενιά του 2004

Λουίς Φίγκο: «Έχω καλούς φίλους Έλληνες ποδοσφαιριστές»

Μόνο καλά λόγια είχε να πει ο μεγάλος πρώην ποδοσφαιριστής της Ρεάλ και της Εθνικής Πορτογαλίας, Λουίς Φίγκο, για το ελληνικό ποδόσφαιρο και για την μαγική εκείνη φουρνιά Ελλήνων παικτών του 2004, που θαύμασε όλος ο πλανήτης στα γήπεδα της Πορτογαλίας.

Συγκεκριμένα, στην κάμερα της Nova, δήλωσε: «Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι πάντοτε γεμάτο από σπουδαία ταλέντα. Το ελληνικό ποδόσφαιρο είχε μία σπουδαία γενιά το 2004» Ακόμη συμπλήρωσε πως: «Τα τελευταία χρόνια αρκετοί Πορτογάλοι προπονητές τα πηγαίνουν περίφημα στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Στην συνέχεια, στην ίδια εκπομπή, Monday F.C. είπε πως στην Ελλάδα έχει πολλούς φίλους και τόνισε το πάθος των οπαδών είναι το πιο σημαντικό από όλα:«Έχω καλούς φίλους Έλληνες ποδοσφαιριστές, η Ελλάδα είναι πάντα μία υπέροχη χώρα να βρίσκεσαι. Είμαι ρεαλιστής για όσα έκανα. Αν μπορούσα να ευχηθώ, θα το έκανα για να είχα κερδίσει ένα Μουντιάλ ή ένα Euro. Αυτό, όμως, δεν γίνεται, οπότε δεν μου αρέσει να μιλάω για υποθετικά σενάρια. Μου αρέσει να μιλάω μόνο για ό,τι είναι πραγματικότητα στη ζωή μου»