Με κόσμο στα γήπεδα θα επαναρχίσει η Σκωτσέζικη Premiership!

Την άρση, την επόμενη εβδόμαδα, των μέτρων περιορισμένης προσέλευσης στα γήπεδα, λόγω της πανδημίας, προανήγγειλε η πρωθυπουργός της Σκωτίας, Νίκολα Στάρτζεον, στο τοπικό κοινοβούλιο και η Scottish Premiership αναμένεται να επαναρχίσει σε συνθήκες κανονικότητα.

Με κόσμο στα γήπεδα θα επαναρχίσει η Σκωτσέζικη Premiership!

Χαράς ευαγγέλια για τους ποδοσφαιρόφιλους της Σκωτίας!

Την απόφαση της τοπικής κυβέρνησης να άρει τα περιοριστικά μέτρα που αφορούν την προσέλευση των φιλάθλων στα γήπεδα από τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου, αποκάλυψε στο Κοινοβούλιο η Πρωθυπουργός της Σκωτίας, Νίκολα Στάρτζεον.

Υπενθυμίζεται πως από την Boxing Day βρίσκονται σε ισχύ μέτρα, τα οποία δεν επιτρέπουν σε περισσότερα από 500 άτομα να βρίσκονται εντός γηπέδου, κάτι που οδήγησε την κορυφαία ποδοσφαιρική κατηγορία της χώρας (Premiership) να πάει σε χειμερινή διακοπή νωρίτερα από ότι είχε προγραμματιστεί, έτσι ώστε να μειωθούν τα παιχνίδια που γίνονται με λιγοστούς φιλάθλους στις κερκίδες.

Mε τα τωρινά δεδομένα, κι αν δεν αλλάξει κάτι, εν τω μεταξύ, το Σέλτικ - Χιμπέρνιαν της προσεχούς Δευτέρας (17/01, 21.45) το πρώτο ματς μετά τη διακοπή, με το οποίο ξεκινά η 21η αγωνιστική, θα διεξαχθεί σε ένα κατάμεστο «Σέλτικ Παρκ»