Γιουβέντους: Δεν θα καλυφθεί με νέα μεταγραφή το κενό του τραυματία Κιέζα

Ο προπονητής της Γιουβέντους, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, τόνισε σε δηλώσεις του πως δεν θα καλυφθεί με νέα μεταγραφή το κενό του τραυματία Φεντερίκο Κιέζα, ο οποίος θα χάσει το υπόλοιπο της φετινής σεζόν.

Γιουβέντους: Δεν θα καλυφθεί με νέα μεταγραφή το κενό του τραυματία Κιέζα

Με τους παίκτες που ήδη διαθέτει στο ρόστερ της θα προσπαθήσει η Γιουβέντους να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε στην επίθεσή της έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του Φεντερίκο Κιέζα.

Ο Ιταλός επιθετικός υπέστη ρήξη χιαστών στην αναμέτρηση της ομάδας του κόντρα στη Ρόμα (4-3) για το Καμπιονάτο και θα μείνει εκτός δράσης για το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Όπως σημείωσε, ωστόσο, ο προπονητής της «Γηραιάς Κυρίας», Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, έχει παίκτες που μπορούν να αγωνιστούν στην συγκεκριμένη θέση.

«Μίλησα με τον Κιέζα μετά το ματς με την Ρόμα και το πρωί της Δευτέρας. Στενοχωριέμαι για εκείνον και το ιταλικό ποδόσφαιρο, αλλά αυτά συμβαίνουν. Είναι νέος και έχει χρόνο να αναρρώσει. Αισθάνεται καλά, και από ψυχολογική άποψη, οπότε όλοι θα πρέπει τώρα να δώσουν περισσότερα.

Δεν θα μιλήσω για μεταγραφές, αυτή είναι η ομάδα μας. Έχουμε τους Ντέγιαν Κουλουσέβσκι, Κάιο Ζόρζε, Άλβαρο Μοράτα και τους Πάουλο Ντιμπάλα και Χουάν Κουαδράδο που μπορούν να παίξουν», είπε ο Αλέγκρι κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ενόψει του αυριανού (12/1, 22.00) Super Cup με αντίπαλο την Ίντερ.

Παράλληλα, ο Ιταλός τεχνικός αποκάλυψε ότι την εστία της ομάδας θα υπερασπιστεί ο Ματίας Περίν, μιας και ο Βόιτσεχ Τσέζνι έκανε πρόσφατα το νέο του εμβόλιο για την πανδημία του κορονοϊού κι ακόμα δεν έχουν συμπληρωθεί 15 μέρες από τον εμβολιασμό του για να μπορεί να αγωνιστεί στο ματς.