Κρούσμα κορονοϊού ανακοίνωσε η Αταλάντα

Η Αταλάντα ανακοίνωσε ένα νέο κρούσμα κορονοϊού στις τάξεις της, χωρίς όμως να αποκαλύψει αν πρόκειται για ποδοσφαιριστή της.

Κρούσμα κορονοϊού ανακοίνωσε η Αταλάντα

Ένα νέο κρούσμα κορονοϊού προέκυψε στην Αταλάντα, με τον σύλλογο του Μπέργκαμο να ανακοινώνει ότι στις τελευταίες εξετάσεις που έγιναν βρέθηκε ένα θετικό δείγμα.

Η ιταλική ομάδα δεν γνωστοποίησε αν πρόκειται για ποδοσφαιριστή της, ωστόσο σημειώνεται πως αύριο (18.30) είναι προγραμματισμένο να αντιμετωπίσει την Βενέτσια στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ιταλίας.

«Η Αταλάντα αναφέρει ότι ένα μέλος της ομάδας βρέθηκε θετικό στην Covid-19 μετά από εξετάσεις που έγιναν χθες. Ο σύλλογος έχει ενεργοποιήσει όλες τις διαδικασίες που προβλέπονται από το ισχύον πρωτόκολλο και ενημέρωσε τις Αρχές για τις σχετικές διαδικασίες», ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Η Αταλάντα θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό στο Μπέργκαμο στις 17 Φεβρουαρίου στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τα πλέι-οφ του Europa League, ενώ η ρεβάνς στο «Γ. Καραϊσκάκης» έχει προγραμματιστεί για τις 22 του ιδίου μηνός.