Στον πάγκο της Νιγηρίας ο Ονιεκούρου

Ο πρώτος παίκτης του Ολυμπιακού που δεν είναι στην ενδεκάδα στο Κόπα Άφρικα είναι ο Χένρι Ονιεκούρου στο ματς της Νιγηρίας με την Αίγυπτο. 

Στον πάγκο της Νιγηρίας ο Ονιεκούρου

Ήταν αναμενόμενο ότι δεν θα άρχιζε στο παιχνίδι με την Αίγυπτο ο Χένρι Ονιεκούρου και επισημοποιήθηκε με την ανακοίνωση της ενδεκάδας της Νιγηρίας για το σημερινό (11/1-18.00) ντέρμπι του τέταρτου ομίλου στο Κόπα Άφρικα.

Απέναντι στην ομάδα του Μο Σαλάχ, ο Ονιεκούρου θα είναι στον πάγκο της Νιγηρίας καθώς δεν είναι στις αρχικές επιλογές του Ογκουστίν Εγκουαβοέν και έτσι γίνεται ο πρώτος από τους πέντε παίκτες του Ολυμπιακού που δε βρίσκεται στο αρχικό σχήμα της Εθνικής του στη διοργάνωση, καθώς οι Κούντε, Ροντρίγκες, Σισέ και Αγκιμπού Καμαρά ήταν «ενδεκαδάτοι» με Καμερούν, Πράσινο Ακρωτήρι, Σενεγάλη και Γουινέα αντιστοίχως.

Η ενδεκάδα της Νιγηρίας έχει σε επιθετικούς ρόλους τον Ιχεανάτσο, τον Αβονιγί και τον Σιμόν. Ο Ονεικούρου είχε κληθεί τις τελευταίες ημέρες πριν από την έναρξη του Κόπα Άφρικα αντικαθιστώντας τον Ντένις της Γουότφορντ που δεν πήγε στη διοργάνωση.