Γκρίλις: Κάλεσε στη βίλα του στη Μύκονο παίκτρια ριάλιτι

Για την περιπέτεια που είχε στη Μύκονο με τον Τζακ Γκρίλις μίλησε σε tabloid εφημερίδα σταρ βρετανικού ριάλιτι.  

Γκρίλις: Κάλεσε στη βίλα του στη Μύκονο παίκτρια ριάλιτι

Μπλεγμένος ξανά σε ερωτικό σκάνδαλο ο Τζακ Γκρίλις αφού σύμφωνα με την «Sun» o Άγγλος σταρ συναντήθηκε στη βίλα του στη Μύκονο με πρωταγωνίστρια βρετανικού ριάλιτι.

Η Κλόι Μπρόκετ, (σ.σ. The Only Way Is Essex), υποστήριξε πως γνωρίστηκε με τον Άγγλο διεθνή στη Μύκονο και την κάλεσε στη βίλα του. Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γκρίλις, ο οποίος διατηρεί χρόνια σχέση με τη Σάσα Άντγουντ, εμπλέκεται σε αντίστοιχο σκάνδαλο, αφού είχε συνδεθεί πρόσφατα και με την ηθοποιό Έμιλι Ατάκ και την τηλεστάρ Άμπερ Τζιλ.

«Ο Τζακ κι εγώ ήμασταν στη Μύκονο στο ίδιο μέρος, την ίδια στιγμή. Δεν τον είχα ξανασυναντήσει ή μιλήσει μαζί του. Δεν ήξερα καν ποιος ήταν πριν από το Euro, αλλά τον είδα να παίζει για την Αγγλία» εξομολογήθηκε η 21χρονη Κλόι Μπρόκετ.

«Συναντηθήκαμε στο Toy Room και ήρθε κατευθείαν προς το μέρος μου. Δεν είμαι σίγουρος αν με αναγνώρισε από το "TOWIE" ή όχι, αλλά παρουσιάστηκε και ξεκινήσαμε κουβέντα. Η πρώτη μου εντύπωση ήταν ότι ήταν πραγματικά γοητευτικός, πολύ ομιλητικός και φιλικός. Και προφανώς είναι πολύ όμορφος. Φαινόταν σαν ένα υπέροχο αγόρι. Μετά μου ζήτησε να πάω μαζί του στη βίλα του και συμφώνησα».

«Ο Τζακ είναι ένας υπέροχος τύπος και ένας φανταστικός ποδοσφαιριστής. Εύχομαι σε αυτόν και στη Σάσα ό,τι καλύτερο» πρόσθεσε.