Ραντζέλοβιτς: Ανεβάζει τις μετοχές του στην Ισπανία

Ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς διαπρέπει με τη Λεγανές και τα ισπανικά Μέσα αποθεώνουν τον Σέρβο εξτρέμ που ανήκει στον Ολυμπιακό.

Ραντζέλοβιτς: Ανεβάζει τις μετοχές του στην Ισπανία

Από τους δανεικούς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που τα πηγαίνουν περίφημα είναι ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς. Ο Σέρβος παραχωρήθηκε στη Λεγανές και η συμμετοχή του στη Segunda Division τον έχει βοηθήσει να βρει ξανά τον καλό του εαυτό.

Ο Ραντζέλοβιτς απολαμβάνει το ποδόσφαιρο στην Ισπανία και είναι ο άνθρωπος που κρατάει όρθια τη Λεγανές. Η ομάδα του έχει ως στόχο την άνοδο, όμως, μέχρι τώρα τα αποτελέσματα δεν της βγαίνουν. Ο προπονητής της Ρεάλ Σοσιεδάδ Β', ο Τσάμπι Αλόνσο στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι τόνισε πως η Λεγανές έχει σύνολο ανόδου.

Το ζητούμενο είναι πως ο 24χρονος ακραίος επιθετικός που ανήκει στον Ολυμπιακό φτιάχνει το όνομα του στην Ισπανία. Έχει ανεβάσει τον πήχη και πλέον αλλάζει την ποδοσφαιρική του μοίρα. Προερχόταν από μία σεζόν κατά την οποία δεν είχε πετύχει κανένα γκολ ο Ραντζέλοβιτς και φέτος έχει σκοράρει πέντε φορές στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, ενώ παράλληλα έχει και τέσσερις ασίστ στο ενεργητικό του.

Τα ισπανικά Μέσα αποθεώνουν τον Ραντζέλοβιτς και στον Ολυμπιακό έχουν κάθε λόγο να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση. Πρώτα απ' όλα πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που τον πιστεύουν και θεωρούν πως αν τεθεί θέμα επιστροφής του τότε θα γυρίσει αλλαγμένος προς το καλύτερο. Επίσης ανεβάζει τις μετοχές του και μπορεί να αναγκάσει είτε τη Λεγανές να τον αγοράσει, είτε κάποιο άλλο κλαμπ να κάνει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του. Σε πρώτη φάση, πάντως, είναι από τους ποδοσφαιριστές της Segunda Division που έχει μονοπωλεί το ενδιαφέρον με τα κατορθώματα του.