Λαχτάρα με κατάρρευση του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού Κουλιμπαλί, εν ώρα αγώνα!

Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί, πρώην παίκτης των Πλατανιά και Παναθηναϊκού, κατέρρευσε εντός γηπέδου κατά τη διάρκεια του αγώνα Αλ Ουάκρα - Αλ Ραγιάν στο Κατάρ. Ενθαρρυντικές οι πρώτες πληροφορίες για την κατάσταση του...

Λαχτάρα με κατάρρευση του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού Κουλιμπαλί, εν ώρα αγώνα!

Σκηνές αλλοφροσύνης εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα Αλ Ραγιάν - Αλ Ουάκρα, στο Κατάρ, όταν ο, παίκτης της φιλοξενούμενης, Ουσμάν Κουλιμπαλί (πρώην των Πλαταανιά και Παναθηναϊκού) κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο.

Ο 33χρονος μπακ από το Μάλι έχασε τις αισθήσεις του, λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους απέναντι στην ομάδα του Χάμες Ροντρίγκες κι αμέσως κινητοποιήθηκαν τα ιατρικά τιμ για τις πρώτες βοήθειες.

Οι γιατροί προχώρησαν σε ανάνηψη για να τον επαναφέρουν και στιγμές αργότερα το ασθενοφόρο τον μετέφερε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Το συμβάν καταγράφηκε και από τη ζωντανή ροή της μετάδοσης, ο Κουλιμπαλί απεικονίστηκε πεσμένος στο χορτάρι να έχει σπασμούς, σε μία σοκαριστική σκηνή που αρχικά προκάλεσε ανησυχίες ακόμα και για τη ζωή του.

Ευτυχώς, οι πρώτες πληροφορίες από τη χώρα του Κόλπου αναφέρουν ότι ο ποδοσφαιριστής είναι καλά στην υγεία του και η κατάστασή του έχει σταθεροποιηθεί.

Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί πέρασε συνολικά πέντε χρόνια στα Ελληνικά γήπεδα, δύο με τη φανέλα του Πλατανιά (2014-2016) και από το 2016 ως το 2019 με τον Παναθηναϊκό.