Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Σε ένα μήνα επιστρέφει ο Πογκμπά

Ο Πολ Πογμπά αναμένεται να γυρίσει στις προπονήσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε πέντε βδομάδες, καθώς η αποθεραπεία του βρίσκεται στο τελικό στάδιο

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Σε ένα μήνα επιστρέφει ο Πογκμπά

Ο Πολ Πογκμπά θέλει ακόμα τέσσερις με πέντε εβδομάδες για να επιστρέψει στις προπονήσεις με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αποκάλυψε ο Ραλφ Ράνγκνικ.

Ο 28χρονος μέσος έχει να αγωνιστεί για τη Γιουνάιτεντ από την ισοπαλία 2-2 στο Champions League με την Αταλάντα στις 2 Νοεμβρίου, αφού υπέστη τραυματισμό στη γάμπα, κατά τη διάρκεια των υποχρεώσεων του με την Εθνική Γαλλίας στην προπόνηση λίγες μέρες αργότερα.

«Από όσο γνωρίζω, μου είπαν πριν από μια εβδομάδα, ότι θα περάσουν τουλάχιστον άλλες τέσσερις ή πέντε εβδομάδες μέχρι να είναι έτοιμος για προπόνηση ξανά», είπε ο Ράνγκνικ στην επίσημη ιστοσελίδα της Γιουνάιτεντ και πρόσθεσε: «Τον είδα το πρωί πριν από την προπόνηση. Ήταν στα αποδυτήρια και ελπίζω να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό».

Πριν υποστεί τον τραυματισμό του, ο Πογκμπά μοίρασε εφτά ασίστ σε εννέα συμμετοχές, με μέσο όρο ακριβώς μία ασίστ ανά 90 λεπτά στο γήπεδο.

Ο Πογκμπά διανύει τους τελευταίους έξι μήνες του συμβολαίου του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου, η Γιουνάιτεντ πρόσφερε στον παίκτη νέο συμβόλαιο αξίας 500.000 λιρών την εβδομάδα.

Μιλώντας τον περασμένο μήνα, ο Ράνγκνικ επέμεινε ότι δεν είναι δουλειά του να πείσει τον Πογκμπά – ή οποιονδήποτε άλλο παίκτη της Γιουνάιτεντ – να παραμείνει στον σύλλογο.

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» επιστρέφουν στη δράση την ερχόμενη Δευτέρα (10/1) με έναν αγώνα του τρίτου γύρου του Κυπέλλου Αγγλίας εναντίον της Άστον Βίλα στο Ολντ Τράφορντ.