Η γκολάρα του Τζούρτζεβιτς και η Κάντιθ που εμφανίστηκε ξανά

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Ούρος Τζούρτζεβιτς πέτυχε ένα υπέροχο γκολ στο Copa del Rey και η Κάντιθ φαίνεται πως "ζεστάθηκε" ξανά και θέλει να τον αποκτήσει.

Η γκολάρα του Τζούρτζεβιτς και η Κάντιθ που εμφανίστηκε ξανά

Ένας πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού έκλεψε την παράσταση στη φάση των "32" του Copa del Rey. Ο λόγος για τον Ούρος Τζούρτζεβιτς, ο οποίος πέτυχε ένα απίθανο γκολ από τα 35 μέτρα στο παιχνίδι της Σπόρτινγκ Χιχόν με τη Βιγιαρεάλ. Η ομάδα του νίκησε με 2-1 και προκρίθηκε στη φάση των "16" της διοργάνωσης.

Ο θόρυβος γύρω από το όνομα του Σέρβου στράικερ, όμως, δεν έχει κοπάσει. Μία ημέρα μετά και στην Ισπανία γίνεται μεγάλος ντόρος για τον Τζούρτζεβιτς. Ο ίδιος μετά το παιχνίδι δήλωσε πως θα ήθελε αντίπαλο στην επόμενη φάση τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Το χατίρι δεν του έγινε και στο δρόμο της Χιχόν θα βρεθεί η Κάντιθ. Και επειδή το ποδόσφαιρο παίζει περίεργα παιχνίδια η συγκεκριμένη ομάδα φημολογείται εδώ κι αρκετές ημέρες πως ενδιαφέρει για τον "Τζούκα". Η Χιχόν είναι αρνητική στο ενδεχόμενο παραχώρησης του βασικού της επιθετικού και η φωτιά είχε κοπάσει.

Από τη στιγμή, όμως, που οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες στην επόμενη φάση του Copa del Rey όλα δείχνουν πως η σπίθα θα γίνει φλόγα. Τα ρεπορτάζ από την Ιβηρική αναφέρουν ότι η Κάντιθ αναμένεται να εκδηλώσει και επίσημα το ενδιαφέρον της για να αποκτήσει τον Τζούρτζεβιτς.

Ο ίδιος φέρεται πως έχει αρχίσει να βλέπει με πολύ καλό μάτι την προοπτική της La Liga, αλλά η Χιχόν δεν είναι διατεθειμένη να κάνει πίσω. Για να είμαστε σωστοί η Σπόρτινγκ θα το συζητήσει με μία πολύ καλή πρόταση. Και σε αυτό το σημείο να σημειώσουμε πως τις εξελίξεις παρακολουθεί και ο Ολυμπιακός, αφού διατηρεί το 10% του Τζούρτζεβιτς.