Η συγγνώμη, μέσω βίντεο, για την «αναστάτωση», του Λουκάκου στους φίλους της Τσέλσι!

Ο Ρομέλου Λουκάκου μέσω βίντεο στους λογαριασμούς των social media της Τσέλσι ζήτησε συγγνώμη από τους οπαδούς της Λονδρέζικης ομάδας για την αναστάτωση που προκάλεσε με τις δηλώσεις του ότι δεν είναι ευχαριστημένος

Η συγγνώμη, μέσω βίντεο, για την «αναστάτωση», του Λουκάκου στους φίλους της Τσέλσι!

Μετά τη δήλωση του Τόμας Τούχελ ότι ο Ρομέλου Λουκάκου απολογήθηκε για τις δηλώσεις του με τις οποίες εξέφραζε τη δυσαρέσκεια του για την κατάσταση που βιώνει στην Τσέλσι ήρθε η σειρά του Βέλγου διεθνή επιθετικού να κάνει το δικό του κομμάτι που του αναλογεί ώστε να κολλήσει το ...γυαλί των σχέσεων τους με τους οπαδούς των «μπλε» ζητώντας συγγνώμη για την στάση του.

Το έπραξε μέσω βίντεο που αναρτήθηκε στους λογαριασμούς των social media της Λονδρέζικης ομάδας:

«Στους οπαδούς, θέλω να πω ότι λυπάμαι για την αναστάτωση που προκάλεσα. Ξέρετε τη σύνδεση που είχα με αυτόν τον σύλλογο από την εφηβεία μου, οπότε καταλαβαίνω απόλυτα ότι είστε απογοητευμένοι.

Προφανώς είναι στο χέρι μου τώρα να κερδίσω ξανά την εμπιστοσύνη σας και θα κάνω ό,τι μπορώ για να δείχνω την αφοσίωσή μου κάθε μέρα στο προπονητικό γήπεδο και να προσπαθώ να κερδίζω τους αγώνες. Ζητώ συγγνώμη από τον προπονητή, αλλά και από τους συμπαίκτες μου και το διοικητικό συμβούλιο γιατί δεν ήταν η σωστή στιγμή. Θέλω να προχωρήσω και να αρχίσω να κερδίζω παιχνίδια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο θηριώδης στράικερ πριν προσθέσει:

«Καταλαβαίνω γιατί είναι απογοητευμένοι. Θα έπρεπε να ήμουν πολύ πιο σαφής στο μήνυμά μου για να είμαι απόλυτα ειλικρινής. Η συνέντευξη ήταν για να αποχαιρετήσω τους οπαδούς της Ίντερ, δεν ήταν για να δείξω ασέβεια στους φίλους της Τσέλσι, τον ιδιοκτήτη, τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή.

Κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια για να με φέρουν πίσω και ήθελα να επιστρέψω εδώ. Κατανοώ απόλυτα την απογοήτευση των οπαδών, αλλά τώρα εναπόκειται σε εμένα να δείξω τη δέσμευσή μου και θα το κάνω αυτό σε κάθε παιχνίδι. Δεν χρειάζεται να το αμφισβητήσουν αυτό. Πάντα έλεγα ότι ήθελα να έρθω εδώ και να επιτύχω, γι' αυτό υπέγραψα πενταετές συμβόλαιο.

Νομίζω ότι η Τσέλσι είναι ένας σύλλογος που ισοδυναμεί με επιτυχία. Όλοι οι παίκτες που έρχονται εδώ, έρχονται για τη νίκη και έχω ένα ιδιαίτερο πάθος για αυτόν τον σύλλογο. Θέλω να το πετύχω με την ομάδα, θέλω να κερδίζω εδώ για πολλά χρόνια. Θέλω να φροντίζω να δείχνω τη δέσμευσή μου κάθε μέρα».

Παράλληλα, ο Λουκάκου σχολίασε τις δηλώσεις του για το ότι θα ήθελε μια μεταγραφή στην Μπάγερν ή τη Ρεάλ εξηγώντας: «Αυτό που εννοούσα είναι ότι τα παιδιά ονειρεύονται να παίξουν σε τέτοιου είδους συλλόγους. Για μένα, αυτό το όνειρο ήταν η Τσέλσι. Όλοι ξέρουν ότι από όταν είμαι 10 ή 11 πάντα ήθελα να παίξω για την Τσέλσι».