Άρσεναλ: Πρόταση 55 εκ. ευρώ και Τορέιρα για τον Βλάχοβιτς της Φιορεντίνα

Η Άρσεναλ θα καταθέσει πρόταση στην Φιορεντίνα για την απόκτηση του Ντούσαν Βλάχοβιτς ύψους 55 εκατομμυρίων ευρώ συν τον Λούκας Τορέιρα ως έμψυχο αντάλλαγμα.

Άρσεναλ: Πρόταση 55 εκ. ευρώ και Τορέιρα για τον Βλάχοβιτς της Φιορεντίνα

Για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής κινείται η Άρσεναλ στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο που διανύουμε.

Οι «κανονιέρηδες» φιλοδοξούν να ενισχύσουν το δυναμικό τους με τον Ντούσαν Βλάχοβιτς που εντυπωσιάζει φέτος με τις εμφανίσεις του στην Φιορεντίνα και όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η «Gazzetta dello Sport», οι λονδρέζοι θα προσφέρουν στους «βιόλα» το ποσό των 55 εκατομμυρίων ευρώ, όπως επίσης και τον Λούκας Τορέιρα ως έμψυχο αντάλλαγμα.

Όπως σημειώνεται, ο σύλλογος της Φλωρεντίας δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο πώλησης του ταλαντούχου άσου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Βλάχοβιτς έχει καταγράψει την φετινή αγωνιστική περίοδο 18 γκολ και 3 ασίστ σε 22 εμφανίσεις του σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ το όνομά του βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο ουκ ολίγων ευρωπαϊκών συλλόγων που «ερίζουν» για την απόκτησή του.

Την ίδια στιγμή υπενθυμίζεται ότι στην Άρσεναλ αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν ο επιθετικός Πιέρ - Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, ο οποίος καθαιρέθηκε από αρχηγός λόγω των πειθαρχικών του παραπτωμάτων και εδώ και αρκετό διάστημα προπονείται μόνος του.