FIFA: Εκτός τελικής 3άδας ο Παυλίδης για το καλύτερο γκολ της χρονιάς (vids)

Ο Βαγγέλης Παυλίδης αν και ήταν αρχικά υποψήφιος για το καλύτερο γκολ της χρονιάς από την FIFA, τελικά έμεινε εκτός τελικής τριάδας. Τον τίτλο θα διεκδικήσουν οι Έρικ Λαμέλα, Πάτρικ Σικ και Μεχντί Ταρέμι.

FIFA: Εκτός τελικής 3άδας ο Παυλίδης για το καλύτερο γκολ της χρονιάς (vids)

Οι Έρικ Λαμέλα, Πάτρικ Σικ και Μεχντί Ταρέμι θα διεκδικήσουν τελικά το βραβείο του καλύτερου γκολ της χρονιάς (σ. βραβείο Πούσκας), που θα απονείμει η Παγκόσμια Ομοσπονδία στις 17 Ιανουαρίου.

Αν και στις αρχικές υποψηφιότητες βρισκόταν μεταξύ άλλων και ο Βαγγέλης Παυλίδης για το εξαιρετικό τέρμα που είχε σημειώσει με την φανέλα της Βίλεμ, τελικά ο Έλληνας άσος έμεινε εκτός τελικής τριάδας που θα διεκδικήσει τον τίτλο στο καθιερωμένο γκαλά «The Best» της FIFA στη Ζυρίχη.

Τα τέρματα που πήραν τις περισσότερες ψήφους ήταν η εντυπωσιακή ραμπόνα του Έρικ Λαμέλα της Τότεναμ στο μεγάλο ντέρμπι του βορείου Λονδίνου με αντίπαλο την Άρσεναλ, το εξαιρετικό γκολ του Πάτρικ Σικ στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος το περασμένο καλοκαίρι, όπως επίσης και το ανάποδο ψαλίδι του Μεχντί Ταρέμι στην αναμέτρηση της Πόρτο κόντρα στην Τσέλσι για το Champions League.

Αυτό ήταν το γκολ του Παυλίδη με τη Βίλεμ:

Οι αρχικές υποψηφιότητες από τη FIFA