Έκλεισε στην Τραμπζονσπόρ ο Αζαρόβι που απασχόλησε τον Ολυμπιακό

Η Τραμπζονσπόρ τα βρήκε με τον Ιρακλί Αζαρόβι και ετοιμάζεται να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του μπακ που απασχόλησε τον Ολυμπιακό.

Έκλεισε στην Τραμπζονσπόρ ο Αζαρόβι που απασχόλησε τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση αριστερού μπακ και ένας ποδοσφαιριστής που τους είχε απασχολήσει ήταν ο Ιρακλί Αζαρόβι. Ο Γεωργιανός μπακ της Ντιναμό Μπατούμι είχε προταθεί στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Από χθες (2/1), ωστόσο τα ρεπορτάζ στην Τουρκία έκαναν λόγο για πολύ δυνατό μπάσιμο της Τραμπζονσπόρ. Τις τελευταίες ώρες, όμως, έχει βουίξει η γειτονική χώρα πως η πρωτοπόρος του τουρκικού πρωταθλήματος τα βρήκε με τον ποδοσφαιριστή.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Τούρκοι η Τραμπζονσπόρ έχει συμφωνήσει με τον 19χρονο Γεωργιανό μπακ. Μάλιστα ο παίκτης ετοιμάζεται τις επόμενες ώρες να μεταβεί στην Τραπεζούντα προκειμένου να ολοκληρωθεί και το τυπικό μέρος της μεταγραφής του.

Τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι η Ντιναμό Μπατούμι θα βάλει στο ταμείο της 1,8 εκατ. ευρώ. Σε αυτά τα χρήματα φέρεται να τα έχει βρει με την Τραμπζονσπόρ για να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή που θεωρείται ένα από τα σπουδαία ταλέντα της Γεωργίας. Ο Αζαρόβι έχει κάνει και τέσσερις συμμετοχές με την εθνική ομάδα της Γεωργίας.