Ο προπονητής της Κόνιασπορ για τον Αχμέντ Χασάν

Ο Αχμέντ Χασάν βρήκε τα πατήματα του στην Κόνιασπορ και ο προπονητής της, ο Ιλάν Παλούτ αποθεώνει τον Αιγύπτιο επιθετικό του Ολυμπιακού.

Ο προπονητής της Κόνιασπορ για τον Αχμέντ Χασάν

Ο Αχμέντ Χασάν έχει παραχωρηθεί δανεικός από τον Ολυμπιακό στην Κόνιασπορ και χρειάστηκε χρόνο για να μπορέσει να προσαρμοστεί στη νέα του ομάδα και στα νέα δεδομένα που διαμορφώθηκαν για την καριέρα του. Ο Αιγύπτιος επιθετικός, ωστόσο βρήκε τα πατήματα του και πλέον αποδεικνύεται πολύ σημαντικός για την τουρκική ομάδα.

Με γκολ στα τελευταία ματς έχει συμβάλει τα μέγιστα για να μείνει η Κόνιασπορ ψηλά στη βαθμολογία και να συνεχίσει να κυνηγάει την Τραμπζονσπόρ. Ο Χασάν πλέον θεωρείται πολύ σημαντικός για την Κόνιασπορ με τον προπονητή της, τον Ιλάν Παλούτ να τον αποθεώνει σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Milliyet.

Το γεγονός πως ο Χασάν δεν συμπεριλήφθηκε στις κλήσεις της Αιγύπτου για το Κόπα Άφρικα είναι μία είδηση που χαροποίησε ιδιαίτερα τους ανθρώπους της Κόνιασπορ, αφού θα τον έχουν στη διάθεση τους.

«Ο Αχμέντ Χασάν είναι ένας ξεχωριστός παίκτης για εμάς. Ήρθε από τον Ολυμπιακό και είναι ένας παίκτης με ευρωπαϊκή εμπειρία. Προερχόταν από μία ομάδα που έπαιζε κυριαρχικό ποδόσφαιρο. Εμείς θέλουμε οι επιθετικοί μας να πιέζουν και να βοηθούν την άμυνα μας. Ο Χασάν άργησε να μπει στο νόημα του παιχνιδιού μας. Οι εμφανίσεις του τις τελευταίες εβδομάδες δίνει απίστευτες ελπίδες στην ομάδα μας», ανέφερε ο κόουτς της Κόνιασπορ για τον επιθετικό που ανήκει στον Ολυμπιακό.