Μπαρτσελόνα: Ο Ντεμπελέ… αποφασίζει για τον Τόρες

Η Μπαρτσελόνα είναι υποχρεωμένη να παραχωρήσει τον Ουσμάν Ντεμπελέ για να μπορέσει να δικαιολογήσει στο σάλαρι καπ της ισπανικής λίγκας τη μεταγραφή του Φεράν Τόρες

Μπαρτσελόνα: Ο Ντεμπελέ… αποφασίζει για τον Τόρες

Η Μπαρτσελόνα προχώρησε στην απόκτηση του Φεράν Τόρες «κερδίζοντάς» τον από τη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά τα οικονομικά ζητήματα που αντιμετωπίζει την ταλαιπωρούν.

Το αυστηρό σάλαρι καπ της ισπανικής λίγκας συνεχίζει να προκαλεί τεράστια προβλήματα στους «μπλαουγκράνα», που αναζητούν τρόπους για να μπορέσουν να δικαιολογήσουν την μεταγραφή.

Ο Φεράν Τόρες κόστισε 55+10 εκατομμύρια ευρώ επιστρέφοντας στην πατρίδα του μετά από ενάμιση χρόνο στην Μάντσεστερ Σίτι, όμως, ακόμα δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Κι αυτό, διότι βάσει του δηλωμένου ποσού της μεταγραφής του, η Μπαρτσελόνα θα πρέπει είτε να παραχωρήσει παίκτες το προσεχές διάστημα είτε να έχει κάποια έκπτωση από την υπόθεση με τον Ουσμάν Ντεμπελέ.

Οι εκπρόσωποι του Γάλλου εξτρέμ θα έχουν μια τελευταία επαφή με τον σύλλογο αύριο (3/1)και είτε ο παίκτης θ' αποδεχθεί παραμονή με μείωση μισθού, είτε θα μπει αμέσως στη λίστα με τους υπό παραχώρηση, ώστε να δημιουργηθεί χώρος στο σάλαρι καπ και να… χωρέσει ο Τόρες.