Δεν πωλείται η Ίντερ στους Σαουδάραβες της Νιουκάστλ

Η «Gazzetta dello Sport» σε δημοσίευμά της διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες περί αγοράς της Ίντερ από τους Σαουδάραβες ιδιοκτήτες της Νιουκάστλ.

Δεν πωλείται η Ίντερ στους Σαουδάραβες της Νιουκάστλ

Τέλος φαίνεται να μπαίνει στις φήμες που ήθελαν τους Σαουδάραβες ιδιοκτήτες της Νιουκάστλ να προχωρούν στην απόκτηση και του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Ίντερ.

Όπως σημειώνει σε δημοσίευμά της η ιταλική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport», δεν υπάρχει καμία συζήτηση ή διαπραγμάτευση ανάμεσα στις δύο πλευρές, ενώ την ίδια στιγμή αποκαλύπτει και την ενόχληση του ιδιοκτήτη των «νερατζούρι», Στίβεν Ζανγκ, για τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα.

Μάλιστα, όπως σημειώνει, ο Ζανγκ θα μεταβεί το προσεχές διάστημα στο Μιλάνο, τόσο για τις συζητήσεις που αφορούν την ανανέωση της συνεργασίας των πρωταθλητών με τον προπονητή Σιμόνε Ιντζάγκι και τον Κροάτη μέσο Μαρσέλο Μπρόζοβιτς, όσο και για να παρακολουθήσει τον τελικό του ιταλικού Σούπερ Καπ.

Ως γνωστόν, η πρωταθλήτρια Ίντερ θα αντιμετωπίσει την Κυπελλούχο Γιουβέντους στο «Σαν Σιρο» του Μιλάνου στις 12 Ιανουαρίου, με τους «νερατζούρι» να διεκδικούν τον έκτο τίτλο τους στην διοργάνωση και πρώτο από το 2010 και την «Γηραιά Κυρία» το 10ο τρόπαιό της στον θεσμό.