ΑΕΛ Λεμεσού: Θέλει τον Μπάλας Μέγερι

Τον Μπάλας Μέγερι θέλει η ΑΕΛ Λεμεσού, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Κύπρο.  

ΑΕΛ Λεμεσού: Θέλει τον Μπάλας Μέγερι

Η ΑΕΛ βρίσκεται σε αναζήτηση τερματοφύλακα και οι πληροφορίες αναφέρουν πως παίζει πολύ... δυνατά η περίπτωση του Ούγγρου Μπάλας Μέγερι, ο οποίος φυσικά έχει παίξει στην Ελλά σε Ολυμπιακό, Ατρόμητο και τον ξέρει ο Σάββας Παντελίδη.

Τους τελευταίους 18 μήνες είναι στην Τουρκική Γκεζτέπε αλλά δεν έχει πολλές συμμετοχές, το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται σε λίγους μήνες και δεν αποκλείεται να φύγει τώρα για να παίξει στην ΑΕΛ Λεμεσού.

Υπενθυμίζεται ο γκολκίπερ, που ξεκίνησε από την Φερεντσβάρος της πατρίδας του (2008-10) την επαγγελματική του πορεία, πριν τον Ατρόμητο (όπου μέτρησε συνολικά 53 συμμετοχές) είχε υπερασπιστεί και την εστία του Ολυμπιακού, από το 2010 ως το 2015 αλλά κι εκείνη της Χετάφε (2015-16) και της Γκρόιτερ Φιρτ (2016-18).

Με τη φανέλα του Ολυμπιακού έχει κατακτήσει φυσικά πέντε πρωταθλήματα αλλά και τρία κύπελλα Ελλάδας. Στην πατρίδα του στην Ουγγαρία, στο ξεκίνημα της καριέρας του με τη φανέλα της Φερεντσβάρος πανηγύρισε την κατάκτηση ενός Κυπέλλου.

Είναι 31 ετών και έχει και μία συμμετοχή με την εθνική ομάδα της Ουγγαρίας. Στην Τουρκία τον τελευταίο χρόνο δεν έχει συμμετοχές και για αυτό η ΑΕΛ Λεμεσού θα κοιτάξει εάν μείνει τώρα ελεύθερος, να τον αποκτήσει.