Πάει Κόπα Άφρικα ο Ονιεκούρου

Ανατροπή δεδομένων για τον Χένρι Ονιεκούρου που, ενώ αρχικώς είχε αποκλειστεί από την αποστολή της Νιγηρίας για το Κόπα Άφρικα, τελικά είναι έτοιμος να ανταποκριθεί σε πρόσκληση της τελευταίας στιγμής από την ομοσπονδία της χώρας του.

Πάει Κόπα Άφρικα ο Ονιεκούρου

Κι αυτό γιατί κάποιοι άλλοι παίκτες που είχαν κληθεί, όπως ο Οσιμέν της Νάπολι, ο Ντένις της Γουότφορντ και όχι μόνο, πιθανότατα δεν θα μεταβούν στο Καμερούν. Είτε γιατί αντιμετωπίζουν προβλήματα είτε επειδή οι ομάδες τους κάνουν μεγάλη προσπάθεια να τους κρατήσουν μακριά από τη διοργάνωση και τους κινδύνους της και βρίσκονται σε επαφές με τους επιτελείς της Νιγηρίας.

Ο Ονιεκούρου, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στην πατρίδα του, έχει ειδοποιηθεί να είναι έτοιμος για να ταξιδέψει στην Αφρική και να ενσωματωθεί στην αποστολή της ομάδας του.

Η απουσία του μειώνει τις λύσεις στο μεσοεπιθετικό κομμάτι του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει ήδη έχει «χάσει» για τη συγκεκριμένη διοργάνωση τον Αγκιμπού Καμαρά και τον Γκάρι Ροντρίγκες.

Με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει στο πλάνο του τον Ονιεκούρου για τον επόμενο μήνα, καθώς καθαρά εξτρέμ στην ομάδα είναι ο Μασούρας με τον Βρουσάι. Σίγουρα θα χρησιμοποιηθούν σε ρόλους πίσω από τον σέντερ φορ και πλάγια τόσο ο Ρόνι Λόπες όσο και ο Ματιέ Βαλμπουενά, αλλά εφόσον τελικά (που έτσι φαίνεται ότι θα γίνει) φύγει και ο Νιγηριανός, θα υπάρξει ένα ζήτημα στο ροτέισον που είχε στο μυαλό του ο Πορτογάλος τεχνικός.