Αντίπαλος με τον Πάουλο Μπέντο ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ

Η Νότια Κορέα θα παίξει με την Ισλανδία και τη Μολδαβία σε φιλικούς αγώνες στην Τουρκία τον επόμενο μήνα, στο πλαίσιο προετοιμασίας για τις προκριματικές αναμετρήσεις του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τον Λίβανο και τη Συρία, όπως ανακοίνωσε σήμερα η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας.

Αντίπαλος με τον Πάουλο Μπέντο ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ

Ο Πορτογάλος προπονητής, Πάουλο Μπέντο, που στο παρελθόν πέρασε από τον πάγκο του Ολυμπιακού, επέλεξε μια ομάδα 26 ανδρών για την προετοιμασία με παίκτες κυρίως εγχώριους, με τον τερματοφύλακα Κιμ Σεούνγκ-Γκιου, ο οποίος παίζει για την ιαπωνική Κασίβα Ρεισόλ, το μόνο μέλος της ομάδας με έδρα εκτός Κορέας. Η ομάδα περιλαμβάνει επίσης έξι παίκτες χωρίς συμμετοχή.

Οι Κορεάτες θα παίξουν με την Ισλανδία στις 15 Ιανουαρίου στην Αττάλεια πριν αντιμετωπίσουν τη Μολδαβία του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ έξι ημέρες αργότερα.

Οι αγώνες είναι εκτός διεθνών ημερομηνιών που έχουν εγκριθεί από τη FIFA και ο Μπέντο δεν έχει καλέσει παίκτες με έδρα την Ευρώπη όπως ο Σον της Τότεναμ. Οι Κορεάτες παίζουν με τον Λίβανο στις 27 Ιανουαρίου και τη Συρία την 1η Φεβρουαρίου στον τρίτο γύρο των ασιατικών προκριματικών για το Κατάρ 2022.

Η Νότια Κορέα, που έχει εμφανιστεί σε κάθε Παγκόσμιο Κύπελλο από το 1986, είναι δεύτερη στον 1ο όμιλο των προκριματικών της Ασίας, δύο βαθμούς πίσω από το Ιράν.

Οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου προκρίνονται απευθείας στους τελικούς του Κατάρ.

πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ