Ανόρθωση: Τέλος ο Κατσαράβα που...πανηγύρισε γκολ του ΑΠΟΕΛ

Τέλος ο Νίκα Κατσαράβα από την Ανόρθωση. Ο Γεωργιανός έδωσε εξηγήσεις για τον...πανηγυρισμό του στο γκολ του ΑΠΟΕΛ με αντίπαλο την Ομόνοια αλλά δεν έπεισε και αποχωρεί.

Ανόρθωση: Τέλος ο Κατσαράβα που...πανηγύρισε γκολ του ΑΠΟΕΛ

O επιθετικός της Ανόρθωσης, Νίκα Κατσαράβα, βρέθηκε στο ΓΣΠ της Λευκωσίας και σε βίντεο στα Social Media φάνηκε πως πανηγύρισε γκολ του... μισητού αντιπάλου, ΑΠΟΕΛ, προκαλώντας «θύελλα» αντιδράσεων.

Ο Νίκα Κατσαράβα, ο οποίος είχε συνάντηση με τη διοίκηση με αφορμή το περιστατικό με το βίντεο στο ΓΣΠ και συμφωνήθηκε όπως του δοθεί άδεια από τις προπονήσεις και αρχίζουν οι επαφές για λύση της συνεργασίας τους.

«Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Νίκα Κατσαράβα και αντιπροσωπεία της διοίκησης της εταιρείας, δόθηκε στον παίκτη η ευκαιρία να εξηγήσει τη θέση του για το περιστατικό που σημειώθηκε την Κυριακή(26/12) και πήρε έκταση στη δημόσια σφαίρα.

Ο ποδοσφαιριστής αναγνώρισε το λάθος του, δείχνοντας μεταμέλεια για τη συμπεριφορά του και απολογήθηκε για την αναστάτωση που προκάλεσε στον κόσμο της Ανόρθωσης. Τα δυο μέρη συμφώνησαν όπως στον ποδοσφαιριστή δοθεί άδεια απουσίας από τις προπονήσεις και όπως ξεκινήσει η διαδικασία επίτευξης συμφωνίας λύσης της συνεργασίας κοινή συναινέσει», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Ανόρθωση.

Στο εν λόγω βίντεο ο 27χρονος φορ φαίνεται να πανηγυρίζει το γκολ του συμπατριώτη του, Γιόρκι Κβιλιτάια του ΑΠΟΕΛ και οι οπαδοί της Ανόρθωσης, μέσω επίσημης ανακοίνωσης ζήτησαν να απομακρυνθεί άμεσα.

Από την πλευρά του ο Κατσαράβα υποστήριξε πως σε καμιά περίπτωση δεν θα πανηγύριζε και απλά... γέλασε με την αντίδραση του φίλου, συμπαίκτη και αρχηγού του στην εθνική, Γκούραμ Κάσια.

Η ουσία είναι πως με ανακοίνωσή της τη Δευτέρα (27/12) η Ανόρθωση ξεκαθάρισε πως δεν συνεχίζει στην ομάδα.