Clarin: «Ο Μέσι περιμένει να δει το νέο προπονητή της Αργεντινής»

Τις εξελίξεις στον πάγκο της Αργεντινής παρακολουθεί και περιμένει ο Λιονέλ Μέσι, προκειμένου να αποφασίσει για το μέλλον του στην εθνική ομάδα, όπως επισημαίνει η εφημερίδα της Αργεντινής Clarin.

Clarin: «Ο Μέσι περιμένει να δει το νέο προπονητή της Αργεντινής»

Η τελευταία φορά που μίλησε με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας τη Αργεντινής, ήταν την περασμένη Παρασκευή, όταν τον κάλεσε ο Κλαούντιο Τάπια, να τον χαιρετήσει για την «Ημέρα του Φίλου».

Ο Μέσι δεν έχει κάνει δηλώσεις μετά την ήττα από τη Γαλλία στο Καζάν. Βρίσκεται σε διακοπές στην Ίμπιζα και κανείς δεν γνωρίζει ακόμα εάν θα αγωνιστεί στο επόμενο φιλικό του Νοεμβρίου, ή εάν θα παίξει στο Copa Am?rica 2019.

«Νομίζω ότι θα συνεχίσει. Αγαπά την Εθνική ομάδα πολύ. Αυτό το πλήγμα ήταν πολύ δύσκολο γι'αυτόν, αλλά η Αργεντινή τον χρειάζεται», δήλωσε ο Τάπια.

Μασεράνο και Μπίλια ανακοίνωσαν ότι ο κύκλος τους στην εθνική ολοκληρώθηκε, Ντι Μαρία και Μπανέγκα θα ακολουθήσουν το ίδιο μονοπάτι, ενώ ο Σέρχιο Αγουέρο άφησε την πόρτα ανοιχτή.

Σύμφωνα με την εφημερίδα της Αργεντινής, Ποκετίνο, Σαμπέγια και Γκουαρντιόλα, βρίσκονται στην κορυφή της λίστας της AFA για την εθνική ομάδα.