Διαρρήκτες στο σπίτι του Σένσι της Ίντερ

Την στιγμή που ο Στέφανο Σένσι αγωνιζόταν στο παιχνίδι της Ίντερ με την Τορίνο (1-0), άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι του και έκλεψαν αντικείμενα αξίας άνω των 200.000ων ευρώ.

Διαρρήκτες στο σπίτι του Σένσι της Ίντερ

Πανευτυχείς ήταν οι παίκτες της Ίντερ μετά τη νίκη τους με 1-0 επί της Τορίνο στο «Τζιουζέπε Μεάτσα» για την 19η αγωνιστική της Serie Α, με την οποία ο σύλλογος του Μιλάνου ολοκλήρωσε με ένα ακόμα τρίποντο την πορεία του μέσα στο 2021 και παράλληλα παρέμεινε σταθερά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του Καμπιονάτο.

Για τον Στέφανο Σένσι όμως, το χαμόγελο κράτησε… μέχρι να επιστρέψει στο σπίτι του!

Ο Ιταλός μέσος μπήκε ως αλλαγή στο παιχνίδι αντικαθιστώντας τον Αρτούρο Βιδάλ στο 82ο λεπτό της συνάντησης, ωστόσο την στιγμή που βρισκόταν στο γήπεδο έπεφτε θέμα διάρρηξης.

Όπως ανέφερε η «Gazzetta dello Sport», άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι του και του έκλεψαν ένα ρολόι αξίας 70.000 ευρώ όπως επίσης και άλλα αντικείμενα τόσο του ιδίου όσο και της συζύγου του, συνολικής αξίας 200.000 ευρώ.

Οι ιταλικές Αρχές συνεχίζουν να ερευνούν την υπόθεση, ενώ σύμφωνα με τα μέχρι στιγμή στοιχεία οι κλέφτες μπήκαν στην οικία του ποδοσφαιριστή από το παράθυρο της κουζίνας.