Στουτγκάρδη: Ζητά τουλάχιστον 30 εκ. ευρώ για πώληση του Μαυροπάνου

Η Στουτγκάρδη αξιώνει τουλάχιστον 30 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρηση του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου, σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Γερμανία.

Στουτγκάρδη: Ζητά τουλάχιστον 30 εκ. ευρώ για πώληση του Μαυροπάνου

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου με την φανέλα της Στουτγκάρδης την φετινή αγωνιστική περίοδο έχουν εκτοξεύσει την αγοραστική αξία του Έλληνα κεντρικού αμυντικού.

Το όνομα του 24χρονου στόπερ βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων που «ερίζουν» για την απόκτησή του, ωστόσο για να εξασφαλίσουν τα δικαιώματά του θα πρέπει να βάλουν αρκετά βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Γερμανία, η Στουτγκάρδη αξιώνει τουλάχιστον 30 εκατομμύρια ευρώ για την πώληση του Μαυροπάνου, ο οποίος την τρέχουσα περίοδο έχει πάρει μέρος σε 17 αναμετρήσεις της ομάδας του σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό 5 γκολ και μία ασίστ.

Σημειώνεται ότι ο Έλληνας άσος αγωνίζεται στην Στουτγκάρδη με την μορφή δανεισμού από την Άρσεναλ, ωστόσο ο γερμανικός σύλλογος έχει οψιόν απόκτησης των πλήρη δικαιωμάτων του παίκτη το καλοκαίρι, έναντι του ποσού των 3,5 εκατομμυρίων ευρώ, την οποία και είναι έτοιμος να ενεργοποιήσει.